Elena Lasconi, întrebată cine s-ar grăbi să-i ia locul la șefia USR: ,,Păi cred ar fi întrecere/ Pentru loialitate, câinele e cel mai potrivit”

Publicat: 11 10. 2024, 18:21
Actualizat: 11 10. 2024, 18:21

Elena Lasconi, președintele USR, chestionată în emisiunea La Măruță, să spună numele a doi colegi, dispuși să o trădeze, a spus că pentru loialitate, cel mai potrivit este un câine. Cât despre cine s-ar grăbi să îi ia locul, aceasta a mai spus că ,,ar fi întrecere”

Răspunsul meu este următorul pentru loialitate mi-am luat un câine. Hermesina, o știe toată țara. Nu, pentru loialitate, credeți-mă, câinele este cel mai potrivit. Probabil că mai mulți. Eu acuma, sincer, eu simt că suntem uniți și că toată lumea își dorește să facem, să câștigăm la prezidențiale și să facem scor cât mai bun la parlamentare. Da, orice este posibil, a răspuns Lasconi fiind întrebată despre numele a doi colegi de partid despre care cresc că ar fi dispuși să te trădeze.

Cât despre colegii de partid care s-ar grăbi să îi ia locul, dacă mâine ar renunța la șefia partidului. ,,Păi cred că ar fi întrecere. … Eu aș zice mai mult e atât, ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se întâmple.”, a mai spus Elena Lasconi.

 

CITEȘTE ȘI: