Elena LASCONI lansează săgeți la adresa lui Klaus Iohannis: „Nu voi fi într-o colivie de aur, 10 ani în concediu”

Publicat: 22 06. 2024, 18:17

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi (USR), a trimis o serie de „săgeți” la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Având în vedere că în ultima vreme s-a vorbit despre o candidatură a acesteia pentru Președinție, Lasconi a fost întrebată, într-un interviu pentru Insider Politic, despre ce fel de președinte ar fi dacă ar ajunge la Cotroceni.

În replică, aceasta a spus că nu va sta „într-o colivie de aur, zece ani în concediu”, o aluzie la Klaus Iohannis.

„Voi fi un om din popor. Voi fi printre oameni, nu voi fi într-o colivie de aur, 10 ani în concediu, cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani. O să mă vedeţi şi la supermarket, o să mă vedeţi şi-n piaţă, eu nu o să mă schimb”, a explicat Elena Lasconi, potrivit News.ro.

Aceasta s-a arătat dezamăgită de actualul șef al statului.

„Nu mai spun cum am votat. Eu sunt de dreapta. Am avut mare speranţă şi încredere, dar pe mine m-a dezamăgit”, a susţinut primarul din Câmpulung Muscel.

Elena Lasconi: „Îmi place Maia Sandu”

Întrebată ce președinte al României i-a plăcut cel mai mult, Lasconi răspuns că „Traian Băsescu, de departe”. Elena Lasconi a venit și cu un exemplu de președinte pe care-l apreciază și din afara țării, mai exact cu Maia Sandu.

„Îmi place Maia Sandu. Îmi place felul ei de a fi, îmi place viziunea pro-europeană. Se luptă acolo, are lipit un monstru de Republica Moldova. Semnalul ăsta, «sunt ca voi!» mi se apare grozav, Despre asta e vorba. Nu eşti mai cu moţ”, a explicat Elena Lasconi.

Sursă imagine: MEDIAFAX FOTO