Elena Lasconi: „Nu vreau să mă mărit cu Traian BĂSESCU. A fost un președinte bun”

Publicat: 28 10. 2024, 00:17
Actualizat: 28 10. 2024, 00:28

This browser does not support the video element.

Elena Lasconi, candidata USR la președinția României, a discutat în cadrul dezbaterii de la Antena 3 CNN, despre Traian Băsescu, despre care susține că a fost „un președinte bun”, deși a condamnat faptul că a fost colaborator al Securității. 

Lidera USR, Elena Lasconi, a declarat în cadrul dezbateri televizate că are de gând să vrea să își însușească calitățile foștilor șefi de stat. Cu această ocazie, candidata în cursa pentru Cotroceni a discutat despre Traian Băsescu, nu înainte de a glumi pe tema acestui subiect, menționând că nu are de gând să se „mărite” cu acesta.

Lasconi a declarat că a fost un președinte „bun”, chiar dacă îl condamnă pentru faptul că a colaborat cu Securitatea.

”Nu vreau să mă mărit cu Traian Băsescu. În al doilea rând, am spus că o să iau tot ce e mai bun de la foştii preşedinţi. Cred că a adus într-o zonă uşor mai intimă pentru că aţi început cu un nume şi nu aş vrea să dezvolt, dar o să iau tot ce e mai bun de la foştii preşedinţi.

Eu nu l-am aplaudat pe Traian Băsescu pentru că a colaborat cu Securitatea. Eu detest securiştii. Şi cei care colaborează cu diverse servicii, dar asta nu înseamnă că nu poţi să iei binele de la un om. Nu poţi să pui o ştampilă pe un om că e dracu’ pe Pământ. Din punctul meu de vedere, el a fost un preşedinte bun”, a spus Elena Lasconi la Antena 3.

FOTO: captură Antena 3 CNN

Citește și:

Elena Lasconi îl UMILEȘTE pe Klaus Iohannis: „O mare dezamăgire, a ieșit cel mai prost, nu a reușit să facă nici pentru el”

Elena Lasconi, GAFĂ la TV. A declarat că România face parte din Consiliul de Securitate al ONU, deși țara noastră NU e stat membru

Elena Lasconi, despre Mircea GEOANĂ: „S-a întâlnit cu un individ care conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în 30 de țări”