Elena Lasconi: „RECONSTRUCȚIA” USR nu poate fi făcută peste noapte. Noul președinte al partidului pariază pe dublarea membrilor în trei luni

Publicat: 26 06. 2024, 22:40
Actualizat: 26 06. 2024, 22:43

This browser does not support the video element.

Elena Lasconi, noul președinte al USR pariază că numărul membrilor partidului se va dubla în trei luni de la alegerea sa. Dar, reconstrucția USR nu poate fi făcută peste noapte, a afirmat primărița din Câmpulung Muscel la B1Tv.

A reconstrucția nu o să se întâmple peste noapte. Reconstrucția se face în primul rând prin muncă, împreună cu fiecare coleg de-al meu și, de asemenea, cu cei care urmează să intre în USR. Sunt absolut sigură că în următoarele trei luni s-ar putea să ne dublăm numărul de membri, pentru că voi face apel și fac apel și acum la toți oamenii de bună credință care doresc să pună umărul la și la reconstrucția a țării, să vină alături de noi, pentru că este un an complicat în care am putea să pierdem democrația din România.

Avem doar un partid stat și instituțiile știm cu toții să că sunt foarte politizate, așa că singura noastră șansă este să salvăm democrația. Este anul acesta.