Elena Lasconi respinge tensiunile din USR: Partidul mă susține 100%. Primarii au treabă

Publicat: 03 10. 2024, 17:45
Actualizat: 03 10. 2024, 17:51

This browser does not support the video element.

Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale, a respins joi speculațiile privind lipsa susținerii din partea partidului, declarând în cadrul podcastului Hotspot că „partidul mă susține 100%”.

Șefa USR a precizat că zvonurile despre existența unor „războaie” interne în USR sunt nefondate și că, spre deosebire de alte formațiuni politice, în USR „chiar există democrație, iar oamenii vorbesc și discută deschis”.

Întrebată de ce mai mulți lideri marcanți ai USR, inclusiv foști și actuali europarlamentari, primari și parlamentari, au lipsit de la evenimentul în care și-a depus candidatura la prezidențiale, Lasconi a răspuns că absența acestora nu trebuie interpretată negativ.

Oamenii au treabă. Ne apucăm de treabă. Suntem în pre-campania electorală și ne pregătim, a explicat Lasconi.

Lasconi a dat exemplul unui coleg care, în timp ce făcea campanie în Timișoara, i-a transmis susținerea sa, subliniind că mulți dintre colegii săi sunt ocupați cu campaniile locale și nu ar fi fost practic să se adune oameni din toată țara doar pentru a asista la depunerea candidaturii.

„Primarii chiar au treabă”, a concluzionat candidata USR pentru alegerile prezidențiale.

Sursa VIDEO: HotNews/ HotSpot

Sursa FOTO: Captură video HotSpot/ HotNews

CITEȘTE ȘI:

E. Lasconi, între familia tradițională și DREPTURILE LGBT: Căsătoria este între un bărbat și o femeie. Democrația înseamnă respect pentru minorități