Elena Lasconi și Nicușor Dan își reconfirmă parteneriatul pentru București: USR susține pachetul de 20 de propuneri pentru Capitală

Publicat: 16 10. 2024, 17:50
Actualizat: 16 10. 2024, 18:42
Sursa: USR

Președinta USR, Elena Lasconi, s-a întâlnit miercuri cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, pentru a discuta prioritățile orașului și a reconfirma susținerea pentru cele 20 de propuneri ale edilului. Lasconi a subliniat că aceste măsuri, menite să îmbunătățească viața bucureștenilor, vor fi promovate prin inițiative legislative susținute de USR în Parlament.

„Îi mulțumesc lui Nicușor Dan pentru că se luptă în continuare pentru bucureșteni! Noi suntem pentru funcționarea statului de drept, pentru triumful legii. Am discutat astăzi toate cele 20 de puncte și suntem de acord cu toate. Le-am semnat și la unele avem deja proiecte de legi pe care le depunem azi în Parlament”, a declarat Lasconi.

Ea a subliniat că susținerea USR nu este legată de campania electorală, ci de nevoia reală de a da primarului pârghiile necesare pentru a face „o treabă bună” în București.

Aceste propuneri sunt în beneficiul bucureștenilor și nu au legătură cu calculele politice, ci cu nevoile reale ale orașului, a adăugat președinta USR.

Întâlnirea dintre cei doi a avut ca subiect pachetul de legi al USR, în care se regăsesc o mare parte din inițiativele lui Nicușor Dan. Printre acestea se numără măsuri pentru combaterea haosului urbanistic și protejarea spațiilor verzi.

La discuții au participat și parlamentarii USR Diana Buzoianu și Cristi Seidler, primarul în funcție al Sectorului 2, Radu Mihaiu, și Nicorel Nicorescu, consilier general în Consiliul General al Municipiului București, a transmis USR.

Sursa: USR

CITEȘTE ȘI:

Elena Lasconi explică prezența lui Vald Voiculescu și Clotilde Armand pe listele USR: „Nu s-a auzit de niciun USR-ist care să fi luat vreun cent”