Elena Udrea îi răspunde Adrianei Săftoiu: „Spre deosebire de ea, nu am fost fotografiată ieșind din apartamente obscure de la întalniri cu bărbații altora”

Publicat: 26 05. 2015, 10:04

Elena Udrea susține, într-o postare pe Facebook, că Adriana Săftoiu deși are „certe calități”, „se coboară să vândă povești de budoar inventate din invidie și frustrare”.

„Am avut mult de suferit în viață de pe urma invidiei și răutății unor femei care au sacrificat orice doar pentru a încerca să-mi facă rău.
Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvântat, pentru că nu urăsc, nu pizmuiesc și știu ce înseamnă loialitatea și recunoștința. Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiată ieșind din apartamente obscure de la întâlniri cu bărbații altora”, scrie Udrea, susținând că nu și-a permis să se comporte fără respect față de Traian Băsescu și familia sa.

În final, ea îi urează Adrianei Săftoiu „să își găsească liniștea”.

Elena Udrea se referă la un episod din 2009, când paparazzi au surprins-o pe Săftoiu ieșid din același bloc cu Peter Imre, la scurt timp unul după altul. Imre este soțul Marinei Meleșcanu, fiica lui teodor Meleșcanu.