Elisabeta Lipă NU a avut discuții cu premierul Marcel Ciolacu pentru premiile de la Olimpiadă

Publicat: 17 10. 2024, 14:38
Actualizat: 17 10. 2024, 14:41

Elisabeta Lipă a fost chemată la Guvern pentru a explica premiile pe care le-au primit mai mulți membri ai Federației Române de Canotaj după Jocurile Olimpice de la Paris.  Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport nu a venit însă la Guvern, ci s-a oprit la cancelaria premierului, potrivit surselor noastre.

Din sursele noastre Elisabeta Lipă nu a discutat cu Marcel Ciolacu, ci a avut discuții doar cu șeful Cancelariei, Mihai Ghigiu.

Premierul a anunțat că a chemat-o la discuții pe președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, pentru a vedea adevărul. „Am înțeles că au fost bani dați la un contabil, la un medic. E normal ca și medicul să aibă niște beneficii suplimentare. E normal ca tot angrenajul să aibă niște beneficii suplimentare. Părerea mea e că trebuie foarte clar știut încă de la început care sunt aceste beneficii”, a declarat Marcel Ciolacu. Mai multe aici.

 

Scandalul a izbucnit miercuri, după dezvăluirile fostului ministru al Sporturilor, Eduard Novak care atrăgea atenția că un contabil și un secretar din federație primesc sume mai mari decât campionii olimpici.

CITEȘTE ȘI:

Eduard Novak: Funcționarii de la Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici. Elisabeta Lipă: Nimeni nu face nicio ilegalitate