Este Marcel CIOLACU un om INTELIGENT!? Răspunsul premierului după laudele lui Paul Stănescu și Mihai Tudose

Publicat: 22 08. 2024, 16:13

This browser does not support the video element.

Mai mulți lideri PSD printre care Paul Stănescu și Mihai Tudose au făcut afirmații pozitive legate de capacitatea intelectuală a șefului PSD, Marcel Ciolacu. La Bruxelles, premierul a declarat, legat de inteligența sa, că este „un om normal”.

Sunt un om normal, a răspuns Marcel Ciolacu legat de afirmațiile privind inteligența sa.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a spus pe 5 august că Ciolacu are o inteligență peste medie și este structurat ca un om bun, calități care îl recomandă pentru a „uni toți românii”. (detalii AICI)

Are o inteligenţă peste medie. Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun. Pe Marcel Ciolacu niciodată nu l-a văzut tentat să facă rău cuiva şi Marcel Ciolacu cred că va fi un preşedinte care va uni toţi români, a menționat Stănescu.

Pe 21 august, europarlamentarul social-democrat, Mihai Tudose, spunea că inteligența politică a lui Marcel Ciolacu „este chiar top, peste media clasei politice”, întrebat fiind ce îl recomandă pe liderul PSD pentru funcția de la Palatul Cotroceni. (detalii AICI)

Da, da. Are inteligență peste medie. Peste media clasei politice. Văzând ceea ce face el, în comparație cu alții: rezultatele, comportamentul, ș.a.m.d. Ca inteligență politică, e top!  Vedem de ce le-a pierdut. Că dacă nu sunt cauze imputabile lui, asta e, a mai spus Mihai Tudose.

CITIȚI ȘI:

Victor NEGRESCU, propunerea lui Marcel Ciolacu în funcția de COMISAR European / „Am vorbit cu Nicolae Ciucă. Voi avea o discuție și cu Klaus Iohannis”