Evaluarea lui Băsescu: „Dragnea e panaramă, Cioloș îngroapă dreapta, Iohannis nu are contracandidat”

Publicat: 03 04. 2017, 08:50

„V-am spus eu că Dragnea e panaramă? (…) Să se apuce de altceva, poate e mai priceput la creșterea de porci, paranghelii în Brazilia, de vânatoare. (…) Dragnea e un înfrânt care duce la înfrangere PSD. Dacă în PSD ar mai apărea un lider ar avea grijă Dragnea să îl elimine”, a spus Băsescu, la RTV. 

Fostul președinte a nu s-a oprit la șeful PSD, îndreptându-și tiru către Gabriela Firea. 

„Puneți-o la prezidentiale să vedeti dacă ia mai mult de 3%. Până la urmă, într-un lider trebuie să existe și puțină substanță. M-a înnebunit, ea e atacată, ăde dimineata până seara, nu se poate să îti construiesti așa imagine”, a afirmat Băsescu.

Trecând la opoziție, fostul șef al statului susține că aceasta va fi îngropată dacă-l pune pe Dacian Cioloș în frunte. Mergând mai departe, Băsescu a concluzionat că. în acest moment, Klaus Iohannis nu are rival pentru un nou mandat la Cotroceni. 

„Daca dreapta vrea să se îngroape la doi metri sub pământ, da, să îl pună pe Cioloș.(…) Deocamdata partidele nu au contracandidat pentru Iohannis. Experiența ca lider politic îmi spune că în momentul de fataă nu avem un politician cu vână de lider care să îl bata pe Iohannis”, a mai spus Băsescu.