Favoritul Elenei LASCONI pentru prezidențiale: Îl votez pe Nicolae Ciucă, că oricum NU va ajunge în turul doi

Publicat: 11 10. 2024, 18:53
Actualizat: 11 10. 2024, 18:54

This browser does not support the video element.

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, a declarat în cadrul unei emisiuni la Pro TV că l-ar vota pe Kelemen Hunor pentru funcția de președinte al României. După ce moderatorul i-a atras atenția că acesta nu este printre opțiunile disponibile, Lasconi a continuat într-un ton ironic, afirmând că l-ar vota pe Nicolae Ciucă, pentru că „nu ajunge în turul doi”.

Păi atunci, hai să zicem că merg pe mâna celui care nu va ajunge în turul doi. Și, ca să-l ajut puțin, o să zic domnul Ciucă, că el nu va ajunge sigur, a spus Lasconi.

Comentariile sale au fost și mai savuroase când a fost întrebată despre declarațiile lui Nicolae Ciucă, care sugerase anterior că o tranziție de la primar la președinte ar fi un „salt prea mare” pentru Elena Lasconi. (detalii AICI)

A fost misoginism. Aia n-a fost un compliment. De ce? Pentru că nuanța era așa: aș numi-o pe doamna Lasconi, dar e un mare salt de la primărie la funcția de președinte. Asta e o jignire. Gândiți-vă și voi. El e omul cu ‘să trăiți’. Ascultă de ce i se spune, probabil i-au dat înainte: ‘Fii atent, dacă ți se pune întrebarea asta, răspunzi așa.’ S-au gândit că e o treabă bună, a adăugat candidata USR la prezidențiale.

Sursa: PROTV

CITEȘTE ȘI:

Elena LASCONI îl alege pe Cătălin Drulă pentru o viață pe o insulă pustie / De ce nu a optat pentru Clotilde Armand?