Fenechiu, pentru Gândul: „Nu mă autosuspend din nicio funcție în PNL”. Ce îi transmite lui Ludovic Orban

Publicat: 31 08. 2013, 11:19
Actualizat: 30 07. 2014, 17:53

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru gândul că nu se va autosuspenda din PNL, așa cum i-a sugerat colegul său Ludovic Orban, în ședința Delegației Permanente din vineri.

„Mi-au sugerat mulți ca înainte de proces să ma autosuspend din toate funcțiile pentru a scăpa de plutoanele de execuție ale ÎCCJ. Dacă mă știam vinovat de ceva, aș fi făcut-o, dar eu nu fug de lege. A fost un singur coleg care mi-a cerut să mă autosuspend, de la ceilalți am obținut un vot de încredere”, a declarat Fenechiu, pentru gândul.

Întrebat ce i-a răspuns lui Orban atunci când acesta i-a cerut atususpendarea, Fenechiu a sugerat că nici situația lui nu este una tocmai convenabilă.

„Lui Orban i-aș spune altceva. L-aș anunța cât de mult a trebuit să le explic oamenilor timp de șapte ani de ce el nu a făcut decât cinci kilometri de atostrad㔑 a răspuns Fenechiu.

Ludovic Orban i-a cerut vicepreședintelui liberalsă se autosuspende din toate funcțiile din PNL până la soluționarea dosarului său, în condiții în care Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în primă instanță. Potrivit Mediafax, Orban l-a criticat pe Fenechiu că probleme sale cu justiția a afectat imaginea partidului.