Florin Barbu: Lucrările de investiţii de la Amenajarea de Irigaţii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judeţul Constanţa sunt în plină desfăşurare

Publicat: 02 04. 2024, 15:21

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că lucrările de investiţii de la Amenajarea de Irigaţii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judeţul Constanţa sunt în plină desfăşurare şi conform graficului.

Lucrările de investiții de la Amenajarea de Irigații Carasu CDMN/PAMN Sud, din județul Constanța sunt în plină desfășurare și conform graficului.
Cu o stație de pompare retehnologizată și pe canale reabilitate, fermierii din zonă vor putea iriga aproximativ 600 de hectare. Investiția are o valoare de 12.500.000 lei și va finalizată în acest an, a transmis Florin Barbu pe Facebook.
Florin Barbu a adăugat că şi-a luat angajamentul că va moderniza şi va reporni sistemele de irigaţii din România şi lucrează la îndeplinirea acestui obiectiv „care înseamnă dezvoltarea agriculturii româneşti”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Florin Barbu, ministrul Agriculturii: ”Lucrăm la reabilitarea canalelor și stațiilor, dar și IRIGĂM!”

Ministrul Agriculturii: ”Fără fondurile europene, agricultura românească cred că ar fi avut o dezvoltare mult mai lentă”