Flutur: „un pedelist adevărat face mai mult decât trei useliști”

Publicat: 06 05. 2012, 16:09
Actualizat: 26 06. 2013, 20:48

Prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur, candidat la președinția Consiliului Județean Suceava, a declarat că „un pedelist adevărat face mai mult decât trei useliști” și a făcut un apel la parlamentarii partidului să se mobilizeze și să nu facă o campanie la talk show-uri, ci pe ulițe.

„PDL este un partid care știe să se mobilizeze la greu. Am câștigat după UE toate alegerile și am fost singuri împotriva tuturor. Avem adversari mulți, dar un pedelist adevărat face mai mult decât trei useliști”, a spus Flutur, la evenimentul de lansare a candidaților PDL în alegerile locale.

El a adăugat că alegerile nu se câștigă în talk show-uri și simpozioane, ci pe ulițe, în cătune, în scări de bloc, în discuțiile cu cetățenii.

„Cei care vin la guvernare vin printr-un accident, vin prin crearea unei majorități de troc. Această majoritate artificială va atârna greu pe umerii lor”, a adăugat Gheorghe Flutur.

El a făcut un apel la parlamentarii partidului să intre în „tranșee” pentru câștigarea alegerilor locale.

„Mobilizare totală, optimism, trebuie să strângem rândurile, contați pe noi, colegi parlamentari, și noi contăm pe dumeavoastră”, a încheiat Flutur.