Fostul șef al PDL Diaspora, acuzat că a plecat din Modrogan cu tot cu calorifere. Brânză: „Caloriferele erau închiriate, le-a luat firma înapoi”

Publicat: 01 02. 2013, 16:31
Actualizat: 06 07. 2016, 04:04

După ce în urmă cu câțiva ani fostul senator Marius Marinescu a plecat din PDL cu tot cu vasul de la toaletă, istoria se repetă. De această dată, demisia lui William Brânză de la șefia PDL Diaspora a fost urmată și de golirea sediului din Modrogan al organizației din care au fost luate caloriferele și prizele, spațiul fiind practic devastat. Pedeliștii spun că le-a luat Brânză. Acesta zice că erau închiriare de la o firmă care și le-a recuperat.

Fotografii cu sediul devastat au fost postate  pe facebook de TDL România, însoțite de comentariul „Domnul William nu a făcut mare Brânză. Nici la alegeri, dar a reușit cu sediul Diasporei”

„Am înțeles că domnul Brânză a plecat cu tot cu caloriferele din sediu. Probabil vom avea o discuție în Biroul Permanent Național și vom acționa în consecință”, a declarat, pentru gândul, prim-vicepreședintele PDL Diaspora, Eugen Tomac.

De partea cealaltă, William Brânză spune că nu el luat caloriferele din sediu, susținând că acestea erau închiriate de la o firmă care și le-a luat înapoi.

„Nici nu știam că nu mai sunt calorifere, de la tine aud pentru prima dată. Eu când am preluat sediul PDL Diaspora, am făcut contract cu o firmă care m-a aprovizionat cu mobilier, cu calorifere, cu tot, iar când am decis să nu mai prelungesc contractul, bănuiesc că firma a venit și și-a luat toate lucrurile, că oricum îi aparțineau. Eu nici măcar nu am fost în țară, m-am întors din SUA acum vreo două săptămâni. Probabil domnul Tomac se aștepta să găseasca tot sediul utilat, mobilat, cred că nu știe că trebuie să fac un contract cu o firmă ca sa-ți închiriezi lucrurile astea,sau le cumperi dacă vrei să-ți rămână ale tale. Asta e procedura, așa se face”, a declarat, pentru gândul William Brânză. 

Sursa foto: Facebook/TDL Romania