Gabriel Oprea: „Îl aștept pe Ponta din zi în zi să se întoarcă, acum are o culpă medicală”

Publicat: 24 06. 2015, 10:17

This browser does not support the video element.

Întrebat, marți seară, la Realitatea TV când se va întoarce Ponta la serviciu, Oprea a răspuns : „Îl aștept din zi în zi să se întoarcă, acum are o culpă medicală, a fost explicată foarte clar, chiar științific, oricui i se poate întâmpla acest lucru, îl aștept (…) Va fi public când se va întoarce în București”.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Duminică, premierul Ponta a anunțat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar își va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să îi încredințeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuțiile de prim-ministru în acest interval.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, „pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru” de către Victor Ponta.