Gabriela Firea intervine în scandalul PLANȘEULUI UNIRII: „Cetățeanul nu trebuie să sufere dacă noi, ca oameni politici, avem o dispută”

Publicat: 15 10. 2024, 13:01
Actualizat: 15 10. 2024, 13:04

This browser does not support the video element.

Europarlamentara PSD Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, a abordat marți problemele curente din București, inclusiv tensiunile dintre autoritățile locale și cele centrale în legătură cu lucrările la Planșeul Unirii.

Gabriela Firea a subliniat că bucureștenii asistă la un conflict care nu ar trebui să existe, având în vedere că orașul are nevoie urgentă de dezvoltare și consolidare.

Bucureștenii observă un conflict care nu ar trebui să aibă loc. Ce ar trebui să vadă? Bucureștenii ar trebui să vadă că în București sunt foarte multe șantiere deschise, că se consolidează clădiri cu risc seismic, se consolidează fonduri, pasaje, numai cetățenii sunt puși în siguranță, a declarat Firea.

Ea a adăugat că actuala situație este „neagră” și „necorespunzătoare unei capitale europene”, făcând apel la toți primarii din București să colaboreze pentru binele locuitorilor.

Cred că trebuie făcute toate eforturile de către toți primarii și primarul general, primarii de sectoare pentru ca cetățenii să fie în siguranță, a subliniat șefa PSD București.

Fostul edil al Capitalei a remarcat că disputa politică dintre primari nu ar trebui să afecteze desfășurarea proiectelor esențiale pentru București.

Cetățeanul nu trebuie să sufere dacă noi, ca persoane particulare sau ca oameni politici, mai avem o dispută, a subliniat Gabriela Firea.

În încheiere, Gabi Firea a evidențiat necesitatea colaborării între autorități pentru a asigura continuarea lucrărilor la Planșeul Unirii.

Legea trebuie să fie respectată….100% legea este făcută de oameni și autoritățile trebuie să lucreze, să colaboreze și să acorde acele avize în vederea demarării lucrărilor.

CITEȘTE ȘI:

Marcel CIOLACU, despre scandalul privind PLANȘEUL UNIRII: Nu a câștigat nimeni. Toată lumea a PIERDUT

Nicușor Dan intră cu buldozerul în gardurile de la PLANȘEUL UNIRII / Doi răniți / Reacția lui Daniel Băluță / Ce spune Poliția Capitalei

APELUL lui Marcel Ciolacu la reconciliere: Dreptatea nu se face cu BULDOZERUL. Nicușor Dan și Daniel Băluță să pună capăt acestei CONFRUNTĂRI