Gabriela Firea promite tramvaie și autobuze cu aer condiționat: „Bucureștiul, al patrulea cel mai AGLOMERAT oraș din Europa”

Publicat: 31 05. 2024, 18:15
Actualizat: 31 05. 2024, 18:19
Sursa Foto - Gabriela Firea, Facebook
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, le promite bucureștenilor „autobuze curate, dotate cu aer condiționat, și tramvaie cu culoare delimitate de traficul auto, precum și modernizarea stațiilor” dacă va fi realeasă. 
Firea speră că prin aceste metode îi va convinge pe bucureșteni să renunțe la mașinile personale prin a face transportul public mai atractiv.

Gabriela Firea: Bucureștiul, pe locul 8 în topul celor mai aglomerate orașe din lume

Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că a avut o întâlnire cu 400 de angajați din sistemul public de transport al Capitalei.

„Am avut o întâlnire cu peste 400 de angajați din sistemul public de transport al Capitalei! Sunt oamenii care pun în mișcare acest oraș și care sunt alături de bucureșteni indiferent de zi, oră sau vreme. Transportul în comun este soluția pentru traficul infernal din București!”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Capitalei.
Fostul primar al Capitalei între anii 2016 și 2020 spune că Bucureștiul este al patrulea cel mai aglomerat oraș din Europa:
„Bucureștiul este acum al patrulea cel mai aglomerat oraș din Europa și al optulea din lume. Fiecare șofer bucureștean a pierdut 150 de ore, adică peste 6 zile, stând în trafic, doar anul trecut. Soluții există, trebui doar aplicate!”.

Fostul primar a demarat modernizarea unui parc auto al STB

Ea mai spune că în mandatul ei de primar general a demarat procesul de modernizare a parcului auto al STB și a lăsat un parc auto modern, cu 830 de vehicule.
„Am fost mereu alături de angajații STB, le-am ascultat nevoile și am intervenit acolo unde a fost cazul. Anul acesta, doar prin insistența consilierilor generali, am reușit să modificăm bugetul Capitalei”, a scris fostul primar general pe Facebook .
Citește și: De ce triumfă Gabriela Firea, chiar dacă pierde alegerile: „CREDINȚA mea este pavăza mea. Și bucuria mea. Și au fost întotdeauna”