Gabriela Firea: Soluția pentru DECONGESTIONAREA Bucureștiului este extinderea rețelei de metrou în tot orașul

Publicat: 31 05. 2024, 08:38

Gabriela Firea, candidatul PSD din partea primăriei Capitalei susține că ,,soluția pentru decongestionarea Bucureștiului este extinderea rețelei de metrou în tot orașul” și că ar putea dezvolta o legătură între București și celelalte localități din Ilfov.

 

Candidata PSD la primăria Capitalei anunță că ,,printr-o colaborare între Guvernul condus de Premierul Marcel Ciolacu, Ministerul Transporturilor, Primăria Generală și primăriile de sector, vom aduce metroul în tot Bucureștiul. În Sectorul 2, de exemplu, metroul este cea mai bună soluție pentru sutele de mii de bucureșteni din cartierul Pantelimon.”
Totodată, Firea mai spune că trebuie continuate proiectele începute de Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, cu fonduri europene.
𝐌𝐚𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚 𝐌𝟓 – Eroilor-Iancului-Pantelimon și extindere Dimitrie Pompeiu-Petricani. 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚 𝐌𝟕 – Piața Unirii- Obor-Doamna Ghica- Voluntari. Prelungirea 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐥𝐞𝐢 𝐌𝟐 până în zona Petricani.
Fostul primar al Capitalei mai spune că ,,Sunt doar 3 proiecte pe care le-am discutat deja împreună cu Rareș Hopincă, colegul meu și viitorul primar al Sectorului 2.”