George Simion a anunțat că va avea o întâlnire cu greviștii STB

Publicat: 24 01. 2022, 22:52
Actualizat: 24 01. 2022, 22:53

George Simion a anunțat că se va întâlni marți, ora 14.00, cu greviștii STB. Liderul AUR spune că are datoria să termine cu nebunia care se întâmplă cu transportul public din București.

Anunțul a fost făcut printr-un LIVE transmis pe Facebook.

Simion a precizat că va face această oprire între cele două localități pe care le va vizita în continuarea turneului AUR, Bacău și Buzău.

”Ca deputat de București am o datorie, să termin cu nebunia care se întâmplă cu transportul public din București, de-asta, mâine, ora 14:00, mă întâlnesc cu greviștii și sperăm cu primarul și directorul de la STB”.

Negocierile conducerii STB cu sindicaliștii, în impas. Adrian Criț: Liderul sindical refuză dialogul cu partea executivă

Directorul STB, Adrian Criţ a declarat, luni, că îi aşteaptă pe reprezentanţii sindicatului reprezentativ al transportatorilor la discuţii, luni seară, la Primăria Generală. El a menționat că liderul sindical, Vasile Petrariu, a refuzat până acum orice fel de dialog cu conducerea STB.

Potrivit lui Criţ, tendinţa de revenire a şoferilor pe trasee este una crescătoare, ajungând astăzi la 35%, însă a precizat că nu ştie dacă marţi se va relua traficul normal în Capitală.

Adrian Criţ a afirmat că, de la preluarea mandatului de director al Societăţii de Transport Bucureşti, a avut 20 de întâlniri cu sindicatul reprezentativ.