🚨 George Simion este “În Opoziție cu Denise Rifai”: E NEVOIE de un președinte care să nu accepte sfaturi. Am fost conduși prea mult de păpuși

Publicat: 29 08. 2024, 08:00
Actualizat: 29 08. 2024, 23:19
23:02

Simion: Manipulare face orice politician

Întrebat dacă AUR manipulează fricile pentru voturi, Simion a spus că: ,,Nu văd de ce aș răspunde acestor critici. Preia nemulțumirile și găsește soluții, cum e planul Simon. Eu sunt cel mai direct și cel mai sincer. Sigur că asta e job description. Manipulare face orice politician. Nu e bine, dar asta face orice politician.”

22:45

George Simion, în ce perioadă istorică și-ar fi dorit să trăiască: M-am gândit de multe ori

Întrebat în ce perioadă istorică și-ar fi dorit să trăiască, George Simion a declarat că: M-am gândit de multe ori. Mi-ar fi plăcut să prind începutul anilor 90 să trăesc în perioada interbelică, o perioadă de înflorire, de creștere pe toate planurile și în perioada timpului lui Mihai Eminescu”

22:38

Simion: Șalaru minte că m-a văzut cu un agent FSB. 

În 2011 eram un fel de James Bond aveam vreo 23 de ani. Aștept pozele. Șalaru minte că m-a văzut cu un agent FSB, a declarat Simion.

George Simiona a mai spus că: ,,Trebuie să fie pace și Ucraina trebuie să își mențină integritatea și granițele. Da, Ucraina trebuie să câștige războiul. Agresiunea a început în 2014, odată cu ocuparea Crimeei.”

Simion este militant unionist și se lupta cu propaganda Kremlinului.

Ajutorul nostru pe care îl dăm Ucrainei trebuia condionat pentru drepturile românilor din Ucraina. … Suntem primul partid care a făcut protest în prima zi a agresiunii Rusiei. Sunt colegi de-ai dvs care vor să vadă spioni ruși”, a mai spus Simion.

22:31

George Simion: AUR se finanțează din cotizațiile membrilor

AUR se finanțează din banii din cotizațiile membrilor. Așa a fost cazul timp de 3 ani. Am folosit banii din subvenție pentru proiectul mobil, spitalul AUR și care a făcut bine 20.000 de români. Peste 5 milioane de euro, probabil. Cotizația lunară standard este 100 lei, cea silver de 1500 lei și gold de 5.000 lei.

22:20

George Simion: I-am sfătuit pe colegi să ia toți escrocii

Am reușit să supraviețuim alegerilor comasate. În comparație USR a avut 13.000 de candidați, deși am luat traseiști, acești traseiști vor dispărea. PSD-iștii infiltrați care au venit în AUR vor dispărea, la fel și PNL-iștii. Și Mihai Viteazu a avut o oastă de mercenari. Mi-ar plăcea să unesc românii. … Da, le-am spus colegilor să ia toți escrocii. 

22:12

George Simion va face guvern cu Marius Lulea

Președintele AUR a declarat că: ,,Călin Georgescu nu mai este o opțiune de premier de când s-a retras. Cel mai bun inginer, care construiește și el case este domnul Lulea.”

Lulea a fost sceptic cu privire la acest program al caselor. Nu credea la început că va exista interes. Domnul Lulea nu va construi nicio casă, deoarece va fi în incompatibilitate, a spus Simion.

George Simiona a spus că: Am prezentat un guvern alternativ, vom avea maxim 300 de parlamentari, 11 ministere, ne propunem să tăiem 2/3 din instituțiile locale.

Strategia este să avem 50+1 din parlament. Guvern nu vom forma cu Ciucă și Ciolacu, nu am spus cu PSD și PNL. În fiecare formațiune politică găsim parteneri de dialog și cu care stabilim 10 măsuri pentru reformarea României, De exemplu: reducerea primarilor de la 3.200 de 1.141. Dacă sunt oameni dornici să reducem numărul de primari și consilii locale.

22:01

George Simion: Eu stau în chirie. Am fost proprietarul unei case

George Simion, întrebat despre planul Simion: ,,Construcția de case la prețuri accesibile, cum propunere și Comisia Europeană. Banii îi are populația, terenurile le are statul. Într-un an și jumătate se va muta primul român. Vom avea până la 1 milion de locuințe în 10 ani. Programul se adresează tuturor românilor, nu pilelor, nu sinecurelor. ….Am semnat 50.000 de contracte, 12.500 sunt membri AUR. ”

Întrebat dacă are casă, Simion a spus că: ,,Eu stau în chirie. Am fost proprietarul unei case. Acum stau cu chirie în București.”

21:57

Președintele AUR, despre avort: Eu nu sunt cu adăugarea printre drepturile fundamentale

Eu nu sunt cu adăugarea printre drepturile fundamentale la avort. Eu consider că este dreptul fiecăruia de a decide. Las la latituinea fiecăruia, este o traumă prin care femeile trec și mi-aș dori să li se ofere consiliere psihologică.

21:51

Președintele AUR, despre comunitatea LGBTQ: Categoric nu voi vota pentru legiferarea căsătorie dintre două persoane de același sex

George Simion, despre căsătoriile între persoanele de același sex.

Romania este o țară creștin-ortodoxă care consideră că baza societății este formată dintre un bărbat și o femeie. Ca președinte, categoric nu voi milita pentru căsătoriile între persoane de același sex și adopțiile de către acestea. Mi se pare că doar relația dintre un bărbat și o femeie poate da naștere la copii, a spus Simion.

21:49

Simion, despre Șoșoacă și Lasconi: Dânsele trebuie să se lămurească între ele

Pus să aleagă între Diana Șoșoacă sau Elena Lasconi, Simion a răspuns că:

Nici una, nici alta. Dânsele trebuie să se lămurească între ele care fac mai multe mătănii, că brusc au luat-o pe calea credinţei. Le felicit pe ambele. Acum câţiva ani erau împotriva pupăturilor de moaşte. Fiecare are dreptul de a se întoarce la credinţă şi de a se mântui. Le felicit pentru calea pe care au găsit-o.

21:46

Simion, despre etnia romă: Nu urăsc pe cineva pe criterii de etnie

George Simion: „Am explicat despre Ciolacu că nu este nicio rușine să fii tigan. Bunicul meu din partea tatălui era destul de închis la culoare și nu cred că asta e o problema. Discuția a început de la gluma lui Ciolacu cu moldovenii. Nu avem nicio problema cu țiganii, moldovenii, trăim în liniște. Nu avem o problema, nu cred că suntem rasiști. Eu nu urăsc pe criterii de etnie, ci îi urăsc pe cei care au condus Romania și au adus-o unde este.” Mai multe aici. 

George Simion despre planurile pentru minorități: „Am mers mult și am fost în colonii de rromi. La Tasnad, am găsit doi părinți care își creșteau copiii, ambii premianți, nu aveau acces la apa curenta, la electricitate. Sunt copii cum e Răducu al meu și merită șanse egale, de a trai decent într-o tara destul de bogată în care nu meritam să avem 35% sub rata sărăciei. Avem o treime din copii care merg flămânzi la somn. Planurile mele se refera la a combate sărăcia și egalitatea de șanse.”

21:43

Liderul AUR recunoaște că a făcut evaziune fiscală

George Simion, câți bani a facut din evaziune: „Nu aș putea estima. am avut o afacere care îmi aducea 5000-7000 de euro pe luna ca antreprenor, dar nu aș putea să vă spun cât am declarat și cât nu am declarat.” Mai multe aici. 

21:42

Simion: Am fost conduși prea mult de păpuși

George Simion, dacă a primit nume la plic: „Niciodată, nici la plic, nici prin sms, pune-l pe ăla, pentru că eu nu execut din partea nimănui. E nevoie de un astfel de președinte care să nu accepte influențe și sfaturi, să nu aibă sfori, am fost conduși prea mult de păpuși. Și doar păpușile ne-au condus în ultimii 20 de ani.”

21:32

Simion: Nu sunt vreun produs al vreunui laborator

Sunt născut și crescut în România, în cartierul Dristor din București, nu sunt un produs al vreunui labrator, sunt natural. Am văzut produse de laborator, cum ar fi dl Burduja. Eu sunt natural.

21:32

George Simion: Eu sunt președintele AUR

Simion, despre cine conduce AUR: ,,Cred că s-a văzut că eu sunt președintele AUR și voi fi președintele țării. E o variantă care convine atât partidului AUR, cât și românilor”

Suverani și proprietari pe apartamente de 35.000 de euro sau seduși de mirajul populist?  George Simion dă răspunsul “În Opoziție cu Denise Rifai”, joi de la ora 21:30.

Președintele AUR, George Simion, este al treilea candidat la alegerile prezidențiale care se va afla “În Opoziție cu Denise Rifai”, astăzi, începând cu ora 21.30, pe Gândul.ro.

Într-un context politic marcat de creșterea influenței Dianei Șoșoacă și de divizarea electoratului suveranist între AUR, SOS și Cristian Terheș, George Simion se confruntă cu o misiune dificilă. Cu toate acestea, el rămâne principalul favorit dintre candidații extremiști pentru a intra în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Totuși, sondajele sugerează că, în cazul în care ar ajunge în al doilea tur, George Simion ar pierde în fața liderului PSD, Marcel Ciolacu.

De la 21.30, în platoul “În Opoziție cu Denise Rifai”, George Simion, pentru, probabil, cel mai greu interviu pe care-l va susține în campania prezidențială.

CITEȘTE ȘI:

Președintele AUR explică „Planul Simion”. Cum va construi CASE cu 35.000 DE EURO

George SIMION prezintă Guvernul din umbră al AUR: Marius Lulea, propunerea de premier / Gheorghe Piperea, ministrul Justiției