George Simion: „Eu vă spun doar atât, George Simion, ca președinte, nu va băga România în nici un RĂZBOI”

Publicat: 20 06. 2024, 22:38
Actualizat: 20 06. 2024, 22:51

This browser does not support the video element.

George Simion, candidat din partea AUR la Cotroceni, a promis că, în calitate de Președinte, nu va băga România în nici un război. Mai mult, el a afirmat că țara noastră a oferit un ajutor militar Ucrainei fără nici o garanție sau condiție, referitor la sistemul Patriot oferit joi de țara noastră în urma deciziei luate în CSAT. El reproșează actualei administrații că risipește un miliard de euro în condițiile în care bugetele pentru infrastructură sau educație sunt deficitare.

Am înțeles de la dumneavoastră că se semnează documentele de donație, mă rog, se publică în Monitorul Oficial. Habar n-am care e procedura, a ripostat președintel AUR în la RomâniaTV, la întrebarea moderatorului.

Eu vă spun doar atât, George Simion ca președinte, nu va băga România niciun război

Domnul Ciutacu da, în câte ni s-a tot transmis, suntem un stat sărac, nu avem bani nici de educație, nici de autostrăzi, nici de sănătate. Nu avem bani de nimic. Tocmai donăm un miliard euro unui stat căruia nu-i punem condiții nici pentru protejarea minorități lor de acolo, nici cu acele cereale care nu-s conforme și în continuare inundă piața din România. Ce aș face eu, ca președinte, este cu siguranță nu m-aș implica într-un război care nu este al meu, promite candidatul AUR.

Acuma, dacă domnul Andronic îmi spune mie că NATO a inițiat un război și se implică activ într-un război, eu v-am spus asta și nu-mi puneți vorbe în gură, a cerut intervievatul.