George SIMION lansează cei 600 de candidați pentru parlamentare / Membrii AUR votează ordinea pe liste / Simion oprește campania și merge la Galați

Publicat: 22 09. 2024, 11:45
Actualizat: 22 09. 2024, 16:01

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) prezintă, duminică, lista celor peste 600 de candidați pentru alegerile pentru Parlamentul României din 1 decembrie. Evenimentul este organizat la Arenele Romane din București.

UPDATE

Simion oprește campania electorală

Președintele AUR anunță că oprește evenimentul de lansare a candidaților și campania electorală pentru a merge în zonele afectate de inundații.

Simion îi îndeamnă pe membrii AUR să meargă acolo unde oamenii au nevoie, iar banii din campania electorală să îi doneze către sinistrații din Moldova.

Să oprim aici prezentarea, să ne urcăm în mașini să mergem lângă oamenii amărâți, pentru a ajuta la reconstrucția caselor în zonele sinistrate. Să reconstruim România. Haideți cu toții la Galați, alături de sinistrați.

UPDATE

Simion: Studiați lista

Până pe 12 octombrie, membrii AUR pot semnala pe aplicația AUR orice este în neregulă cu vreun candidat pentru alegerile parlamentare.

Simion spune că a cerut organizațiilor să propună oameni fără probleme și să stea departe de cei „infiltrați” de la PSD sau PNL.

Simion le cere să iasă din birouri, să meargă din casă în casă pentru a vorbi cu românii.

UPDATE

Simion: Să oprim România lui Werner

George Simion își începe discursul cu un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

M-au luat în râs, au încercat să ne discrediteze soluțiile, dar zi de zi petrecută printre români îmi confirmă că planul Simion este singura cale. Trebuie să oprim România stăpânului Werner care se vrea senator.

Singura cale prin care vom câștiga această bătălie este prun contact direct. Ceilalți candidați nu fac asta, lor le este frică și scârbă de români. Sunt leneși, exact ca stăpânul lor Werrner, de care trebuie să scăpăm. Ei merg la golf cu ceasuri scumpe la mână. Asta e România lor, a celor care se cred stăpâni.

Știrea inițială.

Conducerea AUR mizează pe un scor important la aceste alegeri, astfel că recrutarea și selecția candidaților a început încă din primăvară.

Printre numele candidaților care se vor regăsi pe listele AUR se numără Marius Dorin Lulea, Mohamad Murad, Ciprian Nicolae, Radu Baltasiu, Dorina Barcari, Tudor Ciuhodaru, Peter Costea, Avram Fițiu, Maria Lăcrămioara Nicolescu, Mugur Mihăescu, Svetlana Gomboș, Mihail Neamțu, Valer Kovacs.

În urma evenimentului de prezentare a candidaților, membrii AUR vor putea vota în cadrul Platformei AUR candidații înscriși pe lista pentru alegerile parlamentare până pe 10 octombrie.

Voturile exprimate în platformă reprezintă un criteriu pentru stabilirea ordinii pe lista de candidați.

La alegerile din anul 2020,  AUR a intrat în Parlament cu – 9,08%, adică 535.828 de voturi.

Alegerile parlamentare din mandatul 2024-2028 au loc pe data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

CITEȘTE ȘI:

George Simion, despre confruntările din Parlament: Nu sunt VIOLENT, dar uneori este greu să te abții

George SIMION a livrat casa construită în 12 zile / „Se poate să construim la 35.000 de euro!”