George Simion nu este de acord că opțiunea pentru AVORT este un drept FUNDAMENTAL al omului

Publicat: 30 08. 2024, 00:19
Actualizat: 30 08. 2024, 00:26

This browser does not support the video element.

George Simion este de acord că femeile pot să decidă dacă sau nu vor să nască un copil. Dar, nu este de părere ca dreptul la avort să fie fundamental, în consecință, constituțional. La emisiunnea „În opoziție”, moderată de Denise Rifai, liderul AUR pledează pentru sprijinul pshilogic post-traumatic al femeilor care trec prin această dramă.

Am auzit pe premierul Ciolacu, și mi s-a părut incredibil. Este o discuție la nivel european în acest moment de a adăuga la drepturile fundamentale (ca..) dreptul la viață, dreptul la auto-apărare, de la exprimare, dreptul fundamental la avort. Și premierul a spus, 100% sunt de acord.

Eu nu sunt de acord cu adăugarea printre drepturile fundamentale a dreptului la avort.

Altfel, eu consider că este opțiunea fiecărei persoane de a decide. Știți cum, n-am fost lăsați în timpul pandemiei să decidem dacă ne vaccinăm sau nu, ne era suspendat contractul de muncă sau eram obligat, eram obligați să ne să ne vaccinăm.

De aceea, las la latitudinea…, fie că, sigur că este o traumă prin care femeile trec în momentul avortului, și mi-aș dori să li se ofere consiliere psihologică și sprijin material în caz că doresc să păstreze acel copil și să nu fie sub presiunea unui bărbat care poate fi agresor, de exemplu, sau unei familii care le de afară din casă dacă află că sunt însărcinate.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

Citiți și: George Simion, întrebat de CHATGPT în ce domeniu ar fi activat dacă nu intra în politică: „Aș fi fost antreprenor, evazionist”