Gheorghe Ștefan s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară

Publicat: 08 03. 2014, 15:58
Actualizat: 29 03. 2019, 12:43

„Mișcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susținător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reușit să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună”, a spus primarul Ștefan, citat în comunicat.

În comunicat se suține că „primarul Ștefan a precizat că nu are ambiții politice neîmplinite, sau dorințe pentru funcții de orice fel, ci își dorește să lase ceva în urmă și să sprijine tineri care să ducă proiectele importante mai departe”.

„Proiectul nostru este unul foarte curajos, cu o viziune clară asupra României de azi și de mâine. Sunt convins că intrarea domnului primar Ștefan în Fundație ne va ajuta să consolidăm dreapta din Moldova, pornind de aici, de la Neamț”, a spus președintele PMP, Eugen Tomac, citat în comunicat

„Împreună cu oameni precum primarul Gheorghe Ștefan, primarul Emil Boc, primarul Laurențiu Leoreanu din Roman, ca și alte câteva sute de primari care s-au alăturat, în ultima vreme, Mișcării Populare, toți sunt ceea ce sunt în politică pentru că fac lucruri bune pentru oameni și primesc în schimb voturi”, a spus deputatul Elena Udrea.

La manifestarea PMP de la Piatra-Neamț au mai participat Daniel Funeriu, deputatul Toader Paleologu, foștii miniștrii Gabriel Berca și Valerian Vreme.