Goran Bregovic cântă la Craiova pentru Olguța Vasilescu în campania pentru Primărie

Publicat: 10 05. 2012, 18:28
Actualizat: 11 05. 2012, 17:42

Senatorul Lia Olguța Vasilescu, candidatul PSD la funcția de primar al Craiovei, a anunțat, joi, că în 14 mai va avea loc un concert de lansare a candidaturii sale susținut de artistul Goran Bregovic, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, la eveniment urmând să participe și Radu Mazăre.

Senatorul Lia Olguța Vasilescu a afirmat, joi, într-o conferință de presă, că îi invită alături de ea pe toți craiovenii care doresc să îi fie alături la concertul de lansare, precizând că se așteaptă ca pe stadion să fie prezenți circa 20.000 de oameni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am spus că dacă tot aducem lăutari, măcar să fie unii de calibru. Cred că s-au săturat oamenii să îl vadă pe Mâțu (n.r. – Petrică Mâțu Stoian). Accesul la concert se face pe bază de invitații, iar colegii mei împart în oraș. (…) Invitația este a mea și a domnului Radu Mazăre care m-a ajutat foarte mult în realizarea acestui eveniment. El va veni la Craiova și ne va prezenta proiectul de cartier de locuințe pentru tineri pe care l-a finalizat la Constanța și un alt proiect de locuințe sociale, o să vedeți cum se poate construi fără bani de la buget locuințe pentru cei care nu au”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Ea a mai spus că s-a decis ca acest spectacol să aibă loc pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova pentru că are convingerea că în scurt timp „echipa de suflet a oltenilor va fi lăsată din nou să joace aici și trebuia sărbătorit evenimentul”, dar și pentru că primarul Antonie Solomon nu i-a lăsat să amplaseze scena în alte locații.

„Am ales Stadionul «Ion Oblemenco» din mai multe motive. Cred că, în sfașit, echipa de suflet a oltenilor va fi lăsată din nou să joace aici și trebuia să sărbătorim evenimentul, dar și pentru că domnul primar (n.r. – Antonie Solomon) nu ne-a dat voie ca acest concert să fie susținut în Craiovița, așa cum se poate în cazul domniei sale, nici în centru, nici pe esplanada teatrului. Așa că este foarte bine, mai văd oamenii și stadionul”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

Ea a precizat că accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17.00, iar concertul începe de la ora 20.00.