Gorghiu, despre o paralelă cu Udrea: Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decență în politică

Publicat: 19 12. 2014, 21:05
Actualizat: 29 09. 2018, 04:08

„Eu nu vreau să răspund la genul acesta de întrebări pentru că timpul o să demonstreze că nu există niciun fel de asemănare. Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decență în politică, bun simț. Klaus Iohannis a apucat să vă demonstreze; dacă la mine 12 ani de politică nu au fost suficienți, prin apariții publice, luări de cuvânt să vă dumineresc, promit că în următorii 12 ani am să o fac”, a afirmat Ghorghiu, răspunzând unei întrebări dacă există asemănări sau deosebiri între ea și Klaus Iohannis, comparativ cu Elena Udrea și Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La rândul său, celălalt co-președinte PNL, Vasile Blaga, a spus că între Elena Udrea și Alina Gorghiu sunt deosebiri foarte mari.

„Deosebirile sunt foarte mari între Alina și doamna Udrea. Doamna Gorghiu a urcat pas cu pas în ierarhia PNL. E o femeie dedicată muncii în echipă, extrem de dedicată, și care iată nu a dorit să-și facă un partid ca să fie președinte. A fost aleasă președintele unui partid istoric”, a spus Blaga.

Cei doi lideri s-au aflat, vineri, la Galați, unde au participat la cea de-a XXI-a ediție a Galelor PNL, eveniment de tradiție în cadrul căruia au fost premiați gălățeni care s-au remarcat pe parcursul anului în diverse domenii.

Vasile Blaga a primit cu acest prilej, din partea liberalilor gălățeni, premiul de excelență.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcția de președinte al vechiului PNL, copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul ședinței Biroului Politic Național al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

Președintele ales, Klaus Iohannis, a anunțat, joi, în debutul ședinței Biroului Politic Național al PNL, depunerea mandatului de președinte al partidului și demisia din PNL, liderii formațiunii alegând noul președinte PNL, între Ludovic Orban și Alina Gorghiu.