Gorghiu: Îi cer iertare femeii agresate de fostul vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud

Publicat: 18 06. 2016, 10:40
Actualizat: 29 03. 2019, 00:46

”Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză și nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autoritățile să-și facă treaba și să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Beudean va fi exclus din partid.

„Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violență asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Șieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepțională, inacceptabile și nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Național Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Județean al PNL se va întruni în ședință de urgență cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut”, se arată într-un comunicat transmis de PNL.

Soțul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu, a postat, vineri, pe Facebook imagini care îl înfățișau pe Jenor Beudean agresând-o pe soția sa, după ce a fost la un pas de a o accidenta pe trecerea de pietoni trecând pe culoarea roșie a semnaforului.

VEZI AICI IMAGINILE CU LIDERUL PNL CARE AGRESEAZĂ FEMEIA