Guvernul l-ar putea schimba din funcție pe Ministrul Energiei. Tăriceanu se opune

Publicat: 22 02. 2017, 12:23
Actualizat: 22 02. 2017, 17:35

Potrivit surselor citate, schimbarea ministrului Toma Petcu ar avea la bază unele probleme de sănătate ale acestuia, dar și dificultățile asociate managerierii acestui domeniu.

Pe de altă parte, sursele citate au arătat că structura Guvernului va rămâne aceeași.

La ora transmiterii acestei știri, coaliția de guvernare PSD-ALDE s-a reunit la Parlament, într-o ședință care precede ședința CExN a PSD, unde urmează a fi validate numirile noilor miniștri propuși pentru Justiție și Mediu de Afaceri și Antreprenoriat, unde vor fi propuși, potrivit unor surse, Tudorel Toader, respectiv Mihai Tudose.

„Nu avem de ce să discutăm situația de la ministerul Energiei. Momentan ministrul Toma Petcu este într-un tratament, a fost spitalizat, a ieșit din spital, și-a reluat atribuțiile la minister. Astăzi chiar voi avea o întâlnire cu el pentru a discuta problemele legate de domeniul energetic pe care dorește să mi le prezinte și așadar nu se pune niciun fel de problemă în legătură cu vreo posibilă schimbare la ministerul Energiei”, a spus Tăriceanu.

Surse din coaliția de guvernare au declarat, pentru MEDIAFAX, anterior ședinței coaliției de guvernare, că s-ar putea discuta, miercuri, despre schimbarea ministrului Energiei, Toma Petcu, în condițiile în care PSD dorește schimbarea acestuia, iar ALDE pledează pentru menținerea în funcție.

Potrivit surselor citate, discuțiile despre schimbarea ministrului Toma Petcu ar avea la bază unele probleme de sănătate ale acestuia, dar și dificultățile asociate managerierii acestui domeniu.

Pe de altă parte, sursele citate au arătat că structura Guvernului va rămâne aceeași.