H.D. Hartmann: America este la granița despărțirii între două lumi – una progresistă și una veche

Publicat: 15 09. 2024, 13:34

This browser does not support the video element.

Prezent la emisiunea Gândul Exclusiv, analistul și profilerul H.D. Hartmann a comentat în termeni duri diviziunile profunde din Statele Unite, subliniind că țara se îndreaptă spre o separare ideologică între două tabere distincte.

Potrivit lui Hartmann, „America este la granița despărțirii, sunt două Americi”. El explică faptul că aceste două Americi sunt reprezentate, pe de o parte, de Kamala Harris și susținătorii săi progresiști, și, pe de altă parte, de Donald Trump și adepții săi conservatori.

Din nefericire, America este la granița despărțirii, sunt două Americi. Este America socialist-comunistă, progresistă, mincinoasă, reprezentată de Harris-Waltz și este America veche, pentru că totuși să nu uităm că Donald Trump are 80 de ani. Să nu uităm acest lucru.

În viziunea analistului, tabăra progresistă este una „socialist-comunistă, mincinoasă”, în timp ce Trump reprezintă „America veche”, o Americă „albă și creștină”, care a construit „prin efort propriu” ceea ce este astăzi superputerea numită SUA.

Este America Veche care a construit prin efort propriu, prin inteligența unora, prin șmecheria altora…prin imperialism a construit supraputerea denumită SUA, a spus H.D. Hartmann.

Hartmann a făcut o paralelă între politica progresistă promovată de Harris și „o revoluție franceză modernă”, în care bogăția este redistribuită de la cei care au muncit către cei care nu contribuie.

Kamala Harris vrea să dea ce fură de la unii care au muncit să dea la alții, a adăugat profilerul.

URMĂREȘTE INTEGRAL EMISIUNEA;

CITEȘTE ȘI:

HD Hartmann: „Elena Lasconi trebuie întrebată dacă își va sacrifica propria fiică pentru familia TRADIȚIONALĂ”

Profilul lui Marcel CIOLACU, realizat de H.D. Hartmann: ”Este cel mai șmecher șef de stat pe care ar putea România să-l aibă”