H.D. Hartmann analizează STRATEGIILE contradictorii ale lui Trump și Harris în viitoarele dezbateri: Imoralitatea nouă, aberantă, versus cea veche

Publicat: 26 07. 2024, 14:36

This browser does not support the video element.

H.D. Hartmann, analist și profiler, a discutat la emisiunea Gândul Exclusiv despre viitoarea dezbatere dintre Donald Trump și Kamala Harris în contextul campaniei electorale din SUA. El a oferit perspective asupra mesajelor pe care cei doi candidați le-ar putea aborda.

Hartmann a descris strategia pe care Kamala Harris ar putea să o adopte în dezbatere.

Kamala se va considera analfabetă alfabetizată. Toți analfabeții progresiști se consideră educați, n-au citit o carte în viața lor. Ea va spune: eu sunt progresistă, eu sunt educată, eu sunt elitistă, eu știu mai bine decât toți ceilalți ce trebuie să fac. Alegeți-mă pe mine, a explicat analistul politic.

De cealaltă parte, Donald Trump va folosi un mesaj diferit, comparându-și experiența și succesul în afaceri cu imoralitatea pe care o atribuie oponenților săi.

Vine matusalemicul Trump și spune: nu, nu, eu sunt clasicul, eu am făcut bani, am și furat la viața mea, așa cum a furat Biden, așa cum a furat fiul lui Biden…”, a declarat Hartmann, subliniind că Trump ar putea apela la criticarea imoralității moderne comparativ cu cea tradițională.

Deci va fi un mesaj de tipul imoralitatea nouă, aberantă, versus cea veche, numai că aia veche deja are un lustru față de ce tâmpenii vorbesc astăzi lătrătorii cu democrația și drepturile omului, față de ce demențe ideologice s-au născut, că-s la Bruxelles, că-s la Washington, că-s la Londra, că sunt peste tot în capitalele degenerate ale unui capitalism care trebuia să fie câștigătorul pe planetă, a precizat el.

Hartmann a criticat, de asemenea, ideologiile progresiste, pe care le consideră aberante și degenerate, susținând că imoralitatea tradițională a lui Trump pare mai acceptabilă în comparație cu noile norme ideologice.

Iertați-mă, imoralitatea lui Trump sau imoralitatea oamenilor de afaceri de tipul Trump pare ilustru, pare calitate de viață. Adică chiar vrei să ai amante când ai milioane, că doar nu furi de acasă când ești sărac. Trump, față de cum a făcut Biden, față de cum a făcut individa asta, ei n-au furat de acasă ca să ajungă să se dea mari, da? Sau cum au făcut Clintonii. Trump n-a furat de acasă, când a avut bani și-a luat amante. Deci, la un moment dat, acea imoralitate care e la fel de imorală ca și demențele ideologice propuse de lătrătorii cu democrația în gură. Și în România sunt la fel lătrătorii cu democrația în nume, la fel propun demențe ideologice, a concluzionat analistul.

Urmărește analiza integrală aici.

CITEȘTE ȘI:

Victoria Kamalei Harris, prevestită de un republican: „Primul partid care își va retrage candidatul înaintat în VÂRSTĂ va câștiga alegerile”

Cererea lui Trump de ANULARE a verdictului de vinovăție din proces, contestată de procurorul din Manhattan