H.D. Hartmann avertizează: Elena Lasconi, un PERICOL pentru conservatorii români. Ajunsă la putere, ar promova legi contrare valorilor tradiționale

Publicat: 01 09. 2024, 10:04
Actualizat: 01 09. 2024, 10:17

This browser does not support the video element.

În cadrul emisiunii Gândul Exclusiv, analistul politic și profilerul H.D. Hartmann a vorbit despre ascensiunea politică a Elenei Lasconi, pe care o consideră o problemă majoră pentru scena politică românească. Hartmann a menționat că Lasconi a câștigat popularitate printr-o strategie inteligentă a USR-ului, care a reușit să atragă votanți conservatori, deși, în opinia sa, agenda acesteia ar fi, de fapt, una neomarxistă.

Hartmann a precizat că Elena Lasconi a crescut semnificativ în sondaje datorită unei strategii bine orchestrate de către USR, partidul său, care a reușit să creeze o imagine falsă a candidatei.

Eu zic așa: avem o dramă. Există un trend în acest moment. Lasconi a crescut foarte mult pentru că a jucat foarte inteligent. De fapt, USR-ul a jucat foarte inteligent. Ei erau considerați neomarxiștii care votau pentru transgender, schimbarea sexului la 5 ani, beta-blocante pentru adolescenți ca să nu mai devină băieți și fete, transformând întreaga generație într-un fel de nimeni pe drum. Și au venit cu această Lasconi, au creat și scandalul cu fiica ei, membră a unei minorități sexuale de la Paris, că ea nu mai vorbește cu mama sa, că a votat pentru familia tradițională. Este o minciună totală, a spus profilerul.

O agendă ascunsă împotriva valorilor tradiționale?

Analistul a explicat că, în realitate, Lasconi ar ascunde sub această imagine de susținătoare a familiei tradiționale o agendă neomarxistă care ar putea submina valorile fundamentale ale societății românești.

Am înțeles-o târziu. Eu am apărat-o pe Lasconi, am zis: nu vă e rușine, și tu, Barna, și tu, REPER, toți ăștia care lingeți zidurile ambasadelor occidentale, vouă nu vă e rușine să distrugeți familia tradițională?

Drama fundamentală este că poporul român chiar crede că această individă cu crucea pe piept nu este o neomarxistă, iar ea atrage acum voturile conservatorilor. Este foarte grav, extrem de grav ce se întâmplă, a adăugat Harmann.

Analistul politic a subliniat că există un pericol real ca Lasconi să atragă voturile conservatorilor din România, ceea ce ar putea duce la o „înșelătorie uluitoare” dacă, odată ajunsă la putere, aceasta ar promova legi contrare valorilor tradiționale.

Iar dacă conservatorii români, care încep să devină mai tineri (…) o votează pe această neomarxistă, veți avea una dintre cele mai mari înșelătorii. Poate să devină o înșelătorie uluitoare: să meargă pe linia că ea e cu familia tradițională, că ea trăiește și înflorește, și, de fapt, după aceea să vină cu toate legile demente împotriva normalității, împotriva civilizației umane, împotriva creștinătății și a realității românești. Să vină cu toate legile acelea demente din Europa și să le aplice în România, căci este șefa statului.

Dar acum ai o surpriză foarte neplăcută în Lasconi, care este o minciună la adresa votantului: una spune și alta va face, a avertizat el.

H.D. Hartmann a menționat că ascensiunea Elenei Lasconi reprezintă o amenințare nu doar pentru votanții conservatori, ci și pentru alți candidați de pe scena politică românească. El a indicat că Lasconi ar putea influența negativ șansele lui Marcel Ciolacu în alegerile prezidențiale.

Deci, Lasconi este o problemă gravă și este o problemă și pentru Marcel, este o problemă și pentru PSD, pentru PNL nu mai este, că PNL nu intră. Părerea mea este că Ciucă nu intră în turul 2, a completat analistul politic.

Profilerul nu l-a omis pe Mircea Geoană, despre care a spus că va susține probabil o agendă pro-transgender și pro-homosexualitate.

Dar îl mai avem pe Geoană, care va fi o surpriză. Geoană sigur va merge pe transgender, pe homosexualitate, pentru că el vine din zona americană, el nu poate să nu meargă, a adăugat Hartmann.

Urmărește emisiunea Gândul Exclusiv AICI

CITEȘTE ȘI:

Ion Cristoiu: „Elena Lasconi e viitorul PREȘEDINTE al României. PNL se va uni cu USR la prezidențiale”

Elena Lasconi, numită ,,Kamala de Câmpulung”. Noua melodie care face FURORI pe internet