H.D. Hartmann: Chiuretajul statului paralel român este o OPERAȚIUNE specială, coordonată intern

Publicat: 02 06. 2024, 12:44
Actualizat: 02 06. 2024, 13:00

This browser does not support the video element.

În cadrul emisiunii Gândul Exclusiv, analistul și profilerul H.D. Hartmann a comentat influențele externe asupra României și operațiunile desfășurate împotriva statului paralel. Hartmann a subliniat că Statele Unite au avut întotdeauna o dinamică aparte de influențare străină, iar actuala operațiune împotriva statului paralel român este una specială și coordonată intern.

Chiuretajul pe care îl suferă astăzi statul paralel român este o operațiune specială, un proiect special. Mie mi se pare mult prea bine. Nu este un ordin dat României. „Scapă de-ăia!” Cineva a venit pe teritoriul României și a declanșat operațiunea. Adică nu e Iohannis, între minijupa de la palatele regale cu care te duci tu cu diamantele de împrumut și două vorbe despre cum vei fi tu secretar general NATO. Așa ia de scapă tu de Coldea. Nu. Aici este o operațiune clară, lucrată prin elemente interne. Dovezile sunt foarte clare, a declarat Hartmann.

El a continuat explicând că decredibilizarea este o tactică folosită de statul paralel, amintind de cazurile judecătorilor decredibilizați în trecut, precum Stanciu și Bogdan, despre care vorbea fostul președinte Traian Băsescu.

Trebuie să înțelegem că aici este o operațiune specială, coordonată și ținută sub autoritate absolută și ordinele vor fi și mai dure. Asta e prima fază. Deci chestia cu Coldea e prima fază. Se va ajunge la veri, nepoți, fii, fiice. Nu, nu, atenție, aici nu se iartă. Următoarea etapă, țineți minte, este răzuirea de la armată, a avertizat analistul.

Referindu-se la posibilii candidați politici, Hartmann a comentat că, în formula actuală, Nicolae Ciucă nu va conta dacă răzuirea SRI continuă.

Și de aia spun că eu nu știu dacă Marcel se va băga, pentru că jocul nu mai este în mâna statului real român. Iar el, indiferent de cât a fost acuzat, nu face parte din statul paralel. Din contră, statul paralel l-a avut odată pe lista neagră, a concluzionat H.D. Hartmann.

Urmărește emisiunea Gândul Exclusiv aici.

CITEȘTE ȘI:

H.D. Hartmann, despre reacția lui Marcel CIOLACU la acuzațiile Rusiei de „imixtiune în afacerile Republicii Moldova”: A avut un consilier deștept

Nicolae Ciucă: Pentru prea mulţi COPII, viitorul este umbrit de violenţă şi frică. În 2023, au fost înregistrate peste 1600 de cazuri de abuzuri