Hubert Thuma: Locuitorii din Greenfield vor avea acces rapid în București (P)

Publicat: 25 10. 2023, 11:08

Președintele Consiliul Județean Ilfov, Hubert Thuma, a purtat discuții cu mai mulți decidenți despre fluidizarea accesului rutier pentru locuitorii din cartierul Greenfield.  

Thuma a făcut o vizită la Ministerul Transporturilor, unde s-a întâlnit cu șeful CNAIR, Cristian Pistol, și cu viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu. Împreună au stabilit reconfigurarea circulației rutiere în zona respectivă, transmite Consiliul Județean Ilfov.

Avem date clare din teren, avem studiile de trafic și, pe baza lor, venim cu un proiect. Acest proiect are în vedere, printre altele, amplasarea unor sensuri giratorii, astfel încât oamenii să ajungă repede în București. Și înapoi acasă, la familiile lor. Siguranța și liniștea locuitorilor din regiunea București-Ilfov sunt prioritare pentru mine și pentru echipa mea. Avem nevoie de drumuri bune și de proiecte bune, gândite cu adevărat în beneficiul oamenilor, a spus președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

 


CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Lucrările la rețeaua de apă și canalizare din localitatea Gruiu avansează, transmite președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma

CNAIR și CJ Ilfov au găsit o soluție comună pentru a asigura continuitatea circulației pe strada Codrului din Corbeanca