Iliescu, la lansarea cărții lui Năstase: Nota comună – referirea la Băsescu, o obsesie a lui Năstase

Publicat: 24 11. 2012, 14:55
Actualizat: 25 06. 2013, 16:09

Fostul președinte Ion Iliescu a declarat, sâmbătă, la lansarea cărții lui Adrian Năstase „Exerciții de libertate”, că „o notă comună” a analizelor lui Năstase este referirea la președintele Traian Băsescu, „o obsesie” a fostului premier.

„Este o cronică la zi a evenimentelor interne și internaționale. Citind cartea veți vedea că o notă comună a analizelor sale este mai ales referirea la președintele Traian Băsescu. Este o obsesie a lui Năstase, dar care reflectă o anumită stare de lucru din societatea românească”, a spus Ion Iliescu la lansarea cărții care a avut loc în cadrul târgului Gaudeamus.

Iliescu a mai spus despre Năstase că are „un condei pătrunzător, dotat cu un mare talent gazetar”.

La lansarea cărții au fost prezenți și Dana Năstase și fiul cel mare al fostului premier, Andrei.

Dana Năstase a precizat că soțul său i-a sunat pe ea și pe fiul său sâmbătă dimineață, la ora 10.30, și le-a urat succes. Andrei Năstase a prezentat un mesaj al tatălui său și le-a spus celor prezenți că există o carte cu file albe în care persoanele care doresc îi pot transmite „câteva cuvinte pe hârtie” lui Adrian Năstase. „Este de fapt cartea celorlalți pentru Adrian Năstase”, a mai spus Andrei Năstase.