Încă o demisie în PSD din cauza ordonanței de la Justiție: Îmi pare rău că am pus umărul la construcția unui sistem bolnav, cu slugi și elefanți

Publicat: 01 02. 2017, 20:54
Actualizat: 03 10. 2018, 03:40

„Am intrat în politică pentru că vreau să fac ceva pentru țara mea. La fel ca-n fotbal, nu poți da goluri de pe margine. Am intrat în PSD pentru că sunt apropiat valorilor de stânga, valori care din păcate sunt rezumate scurt la sintagma ‘protecție socială’. Am hotărât să ies din PSD, din același motiv pentru care am intrat în politică: vreau să fac ceva pentru țară mea. Nu știu dacă îmi dau demisia târziu sau devreme. Târziu pentru că trebuia să prevăd de mult că se va ajunge la astfel de situații, sau devreme pentru că încă sunt tânăr și mai pot ajută la aducerea României într-o zona de normalitate a anului 2016”, a transmis Valentin Lupșa, potrivit corespondentului MEDIAFAX.

El afirmă că îi pare sincer rău că a pus umărul la „construcția unui sistem bolnav”.

„Pentru că da, un sistem în care Guvernul dă o lege în favoarea unui singur om, este un sistem bolnav. Eu sunt consilier juridic, și nu-mi pot permite să trec cu vederea astfel de derapaje. Am simțit că aseară aș fi vrut să fiu și eu în stradă, să strig împotriva nedreptății, însă probabil aș fi fost tras pe roată. Și poate că pe bună dreptate. Am întâlnit în PSD câțiva oameni de înalta calitate, care cu siguranță îmi vor rămâne prieteni, dincolo de opinia politică. Și nu de ei mă despart, ci de marea turmă de slugi și elefanți care formează majoritatea PSD. Sper că vocea oamenilor din stradă să se facă auzită, iar Guvernul să demonstreze că este acolo pentru noi, pentru români”, a adăugat el.