Întâlnire surpriză a premierului Marcel CIOLACU la meciul FCSB – Lask Linz: „Stai așa că mă dezmembrezi”

Publicat: 30 08. 2024, 11:51
Actualizat: 30 08. 2024, 12:04

Marcel Ciolacu a fost joi pe stadionul Ghencea împreună cu Sorin Grindeanu, Marian Neacșu și Paul Stănescu, pentru a susține echipa roș-albastră în meciul cu austriecii de la Lask Linz. Aici premierul a avut o întâlnire inedită. Nimeni alta decât celebra Nikita.

Liderul PSD a purtat noroc echipei conduse de Gigi Becali. Deși a preconizat un pronostic de 2-0, FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Lask Linz, cu un gol marcat de căpitanul Darius Olaru în prelungirile partidei.

Pe holul stadionului Ghencea, premierul Marcel Ciolacu s-a pozat cu românii, dar a avut parte și de o întâlnire „extravagantă”.

Șeful social-democraților a fost „șifonat” de masiva Nikita, căruia i-a spus în glumă: „Stai așa că mă dezmembrezi”.

Întrebat care a fost cea mai frumoasă amintire din fotbal pe care o are, Marcel Ciolacu a spus: „Atunci când am eliminat Ajax-ul”, cu referire la momentul 2013, când echipa roș-alabastră a eliminat formațiunea olandeză din Amsterdam. Marcel Ciolacu a spus că a fost prezent și la acel meci.

Primul-ministru a fost prezent și la meciurile pe care le-a jucat echipa de fotbal a României la Campionatul European din Germania.

CITIȚI ȘI:

Premierul susține Naționala, la EURO 2024, direct din tribune/ După, Marcel CIOLACU sărbătorește 25 de ani de relații româno-bavareze

Premierul Marcel Ciolacu, surprins în ipostaze INEDITE înaintea meciului tricolorilor de la EURO 2024: „Hai, România!”