INTERVIU INTEGRAL „Gândurile lui Cristoiu”: Dacă aș fi în locul sistemului, aș lucra ca PSD să nu ia un scor mare / USR-PLUS, în frunte cu Cioloș, se pot considera un eșec / Un Băsescu europarlamentar ar da mari dureri de cap chiar Uniunii Europene

Publicat: 19/05/2019, 17:50
Actualizat: 08/01/2020, 21:36

Monica Mihai: În jurul dreptei.

Ion Cristoiu: Da.

Monica Mihai: Ar fi foarte convenabil pentru Klaus Iohannis însă spuneați dumneavoastră câteva ediții anterioare…

Ion Cristoiu: Păi n-am zis că nu mai sunt de acord cu ce-am zis? N-am voie să…

Monica Mihai: Ba da, aveți voie…

Ion Cristoiu: Încep să gândesc că până la urmă am greșit. Eu am lansat această ipoteză și eu așa spun, acum nu știu dacă așa va fi.

Monica Mihai: Deci nu va mai exista un alt candidat din partea…

Ion Cristoiu: Păi nu, dar dumneavoastră sunteți de acord cu mine că un succes îi omoară?

Monica Mihai: Nu întru totul.

Ion Cristoiu: De ce?

Monica Mihai: Pentru că s-ar putea să fie imboldul necesar pentru a se mobiliza și mai tare.

Ion Cristoiu: Păimobilizarea dreptei nu poți să o faci decât ieșind și spunând „băi, ieșiți la vot că e pericol”.

Monica Mihai: Sau ar putea să zică ați ieșit la vot, v-am arătat că se poate, haideți să demonstrăm că și președinția e a noastră.

Ion Cristoiu: Nu,emoția este creată de ideea vin ăia și pun mâna pe putere, da?

Monica Mihai: Dar poate totuși până atunci mai face PSD ceva și au altceva de ce să se ia.

Ion Cristoiu: De acord, eu am lansat o ipoteză, vă rog să o consemnați, să vedem că din punct de vedere… pentru că acesteeuroparlamentare nu sunt decât o trecere către prezidențiale. Singurul lucru care interesează în România sunt prezidențialele.

Monica Mihai: Deci pentru a fi un succes la prezidențiale PNL trebuie să piardă europarlamentarele.

Ion Cristoiu: Da, și după părerea meași la referendum să piardă Klaus Iohannis, pentru că o să spună „domnule, ați văzut, n-ați ieșit la vot”. Nu, să piardă pentru că n-au ieșit la vot, atenție.

Monica Mihai: Nu să piardă ca număr.

Ion Cristoiu: Da,păi în momentul în care nu se iese la vot de dreapta se pierde, da? Și tu trebuie să vii pentru că un succes al lui PNL și al lui Klaus Iohannis este un succes fals, el nu înseamnă nimic din punct de vedere practic, nimic, nimic, da?

Monica Mihai: Da, știm că nici referendumul nu va fi pus în aplicare.

Ion Cristoiu: Nici referendumul nu rezolvă nimic și nici dacă PNL ia 100% pentru că ideea unui guvern de doi lei, din ăla tărcat, de după alegeri, dintre PNL, USR, PMP e o iluzie și nu are niciun interes nici Klaus Iohannis în guvernare asta. Imaginați-vă că pică PSD-ul, pică, se face un guvern din ăla.

Monica Mihai: Și numește Klaus Iohannis un premier.

Ion Cristoiu:În primul rând că PSD-ul rămâne cu forța aia electorală puternică, rămâne cu primarii în continuare, adică nu avem, n-au avut loc alegeri parlamentare, a avut loc o rearanjare la nivelul parlamentului, da. Hai să facem și această ipoteză pe care o tot agită PNL-ul. Câștigă PNL-ul cu 100%, uite, europarlamentarele nu parlamentarele, orice câștig,orice rezultat de la europarlamentare nu afectează cu nimic majoritatea, numărul de deputați, numărul rămâne același, da? Să spunem că în urma acestei chestii…

Monica Mihai: Sunteți sigur? Și vă zic și de ce. Pentru că în cazul în care PSD ar pierde atât de rușinos în fața PNL s-ar putea să fie foarte mulți care migrează spre Pro România, s-ar putea să mai plece alții…

Ion Cristoiu: Nu atât de mult, stați să ne lămurim, Pro România este tot PSD, atenție, Pro România nu e dreapta. Pleacă la Pro România, bun, facem acest scenariu și pleacă și se face un guvern alcătuit din PNL, USR-PLUS, că sunt două, da, Pro România, PMP vă imaginați acest guvern?

Monica Mihai: Ar fi foarte greu de condus.

Ion Cristoiu: Numai alcătuirea guvernului, repet, în condițiile în care PSD-ul rămâne principalul partid parlamentar, ca forță, pe plan local nu se schimbă nimic, da, ei imaginați-vă un partid care, după eșecul ăsta, dacă sunt dați afară de la guvernare devin știți cum, arici. Și va dura o lună și ceva formarea guvernului, sunteți de acord?

Monica Mihai: Și ne pregătim de alegerile prezidențiale.

Ion Cristoiu: Și în acel moment când durează o lună și mai și guvernează vreo lună dezastruos, că n-au cum să guverneze…

Monica Mihai: Vor porni cu un handicap foarte mare…

Ion Cristoiu: Păi nu, domnul Klaus Iohannis pierde alegerile. Și atunci este, repet, un interes, că dacă e un eșec, nu catastrofal, un eșec să spună : „e un eșec, n-ați ieșit la vot, băi, ieșiți la prezidențiale”.

Monica Mihai: Vom avea ediția specială de alegeri și vom discuta atunci exact pe acest subiect.

Ion Cristoiu: Dacă exit-poll-urile or fi cât de cât …

Monica Mihai: Apropiate de rezultatul real.

Ion Cristoiu: Nu apropiate, dacă dau o diferență, dacă ele sunt 25 la 25 pierdem timpul, putem termina emisiunea în 15 minute. Atenție, e presupunerea mea.

Monica Mihai: Haideți să vedem care este lovitura electorală.

Foarte bine că pesedtii au renunțat la mitingul de la București, deși adversarii lor spun că s-au temut, nu, ar fi fost o prostie fără margini

Ion Cristoiu: Lovitura electorală, prima dată noi ne-am gândit să fie una, acum sunt două și amândouă sunt renunțări.Prima renunțare este a PSD la acea paranghelie, unde voiau să facă ei în București, mitingul ăla și foarte bine că au renunțat, deși adversarii lor spun că s-au temut, nu, ar fi fost o prostie fără margini ținerea acelui… unu, ar fi costat organizatorii și financiar partidul foarte mult, ar fi venit în București, ar fi fost o sursă inevitabilă de ce mașini au, ce pantofi au, ce poșete au…

Monica Mihai: Și de nervi pentru bucureșteni pentru că era încurcat traficul.

Ion Cristoiu:Nervi pentru bucureșteni, ar fi venit pe acolo băieții ăia, vreo patru-cinci, și scandalagii, s-ar fi urcat pe coș, pe ferestre și s-ar… deci din punctul acesta de vedere mai degrabă să-l facă în provincie.

Monica Mihai: Și ziceați că ar mai fi una.

Ion Cristoiu:A doua este renunțarea de către Klaus Iohannis la altă paranghelie, cea de pe 20 mai, care era o aberație fără margini pentru că ar fi fost un dezastru dacă făcea acum. Aceea de la Cotroceni, n-ar fi venit multe organizații de revoluționari, dreapta s-ar fi întrebat, cum m-am întrebat și eu, cum adică, manifestăm 20 mai, în 1990 au fost alegeri democratice? Adică au fost alegeri contestate chiar de colegii de opoziție al lui Klaus Iohannis, nu eu le-am contestat, nu PSD-ul, nu FSN-ul. Deci a fost o lovitură, arată că… pe de o parte arată cât de mult improvizează…

Monica Mihai: Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu: Și PSD-ul, nu… dar și Klaus Iohannis improvizează, adică trebuie să te gândești când iei o decizie.

Monica Mihai: În campanie totul e permis.

Ion Cristoiu: Știți că mereu, în fiecare emisiune v-am spus am în cap imaginea pregătirilor din perioada anterioară. Adică unde se spunea, hai să o luăm așa, veneau consilierii și spuneau :”Domnule președinte, noi vrem să facem cutare” și președintele îi lăsa și spunea: „Băi, domnilor, dragii mei, voi v-ați gândit că trebuie să-l invităm și pe Iliescu? Că e revoluționar. Voi v-ați gândit că o să vină niște trăncănitori și o să zică că aniversez primele alegeri care erau falsificate? Mai degrabă n-o facem”. Nu, el a venit pe acolo și a zis bine, gata, după asta și-a zis „Aoleu…”

Comicării electorale: sârma din intestinul lui Firea, otrăvirea cu mercur a Doinei Pană și tentativa de asasinat a lui Dragnea

Monica Mihai: Pentru că în perioada de campanie electorală se întâmplă multe lucruri haideți să discutăm despre șiretlicurile electorale din aceste săptămâni.

Ion Cristoiu: Da.Ar trebui să discutăm despre comicăriile electorale. Am rămas stupefiat de o teză, o campanie dusă de PSD, aceasta cu amenințarea, deci avem așa, care sunt toate, nu știu, tocmai ați încheiat acum … e mult mai bun prozator, ei sunt niște prozatori proști, sunt așa, la noi la nivel de Ionel Teodoreanu, sunt la nivel de prozatori de doi lei din România, din istoria literaturii române, pentru că, unu,am constatat așa, pe o doamnă a vrut să o intoxice sau au intoxicat-o cu mercur. Au intoxicat-o sau nu?

Monica Mihai: Au vrut să o…

Ion Cristoiu: Dar n-au intoxicat-o. După asta a venit acea fantezie absolut goliană a doamnei Firea că, nu știu, i-au dat să mănânce niște bucățele de sârmă care s-au sudat singure în, nu știu, în intestinele eișiapoi a venit din nou domnul Dragnea cu patru asasini care au venit la Hilton și după asta au renunțat.Deci, să ne lămurim. În România nu există asasinat politic, a fost, nu mai sunt. Doi, dacă vrei să termini pe cineva nu-i dai nici sârme, nici astea, pui lunetist plătit știți foarte bine, mai ales că în afară de președinte care e bine păzit, trage cu o pușcă cu lunetă și…

Monica Mihai: Și nu ratează.

Ion Cristoiu: Și nu ratează și după asta pleacă și seara nu mai în România e pe undeva prin Ucraina. Sunteți de acord.Astea sunt comicării, din nenorocire comicării jignitoare cei care…

Monica Mihai: Și de ce se fac totuși aceste comicării, prind la public?

Ion Cristoiu:Pentru că ne cred proști.Pentru că ne cred proști. Prind, da, la poporul din vale, da.

Monica Mihai: Sensibilizează electoratul.

Ion Cristoiu: Adică în momentul în care poporul care e bucuros că a venit Macron în România și bea și mănâncă pe banii lui, că ai noștri au fost, nu poate să prindă aceste lucruri, jignitor pentru noi, darprobabil că asta merităm, normal era să primească o replică. Vine cu povestea cu sârma. Și medical e aberant.

Am hotărât ca în fiecare săptămână eu să semnalez un articol. Eu urmăresc pe toți confrații din presă. Unii scriu foarte bine și când scriu îi invidiez

Monica Mihai: În această săptămână v-a impresionat vreun editorial, vreun jurnalist prin felul în care a scris?

Ion Cristoiu: Da, am zis că trebuie să spunem câteva cuvinte,eu urmăresc pe toți confrații din presă. Unii scriu foarte bine și când scriu îi invidiez și am hotărât ca în fiecare săptămână eu să semnalez un articol.

Monica Mihai: Articolele bine scrise.

Ion Cristoiu: Bine scrise,articole care au o semnificație, fie că sunt bine scrise, fie că abordează o problemă și o abordează chiar făcându-mă pe mine să fiu invidios. Deci avem de-a face cu un articol foarte interesant de pe site-ul Europa Liberă, este, surprinzător, semnat de Sabina Fati, pe care nu am văzut-o până acum atât de obiectivă. De ce este foarte important, este un articol despre, sigur, folosind foarte mult din surse, despre eșecul reprezentat de Dacian Cioloș, vă avertizez că în afară de acest articol tot acolo pe site este unul și mai interesant cu problemele pe care le au candidații la europarlamentare unde un pasaj serios este dedicat lui Cioloș. Deci, de ce este foarte important pentru că abordează din punct de vedere gazetăresc ceea ce întotdeauna mi-am dorit de la presă. Răceala aia. Bine că e USR-ist, că e PSD-ist eu îi spun punctul de vedere.Exprimă, și o să discutăm după alegeri, o dezamăgire care este, culmea, și a mea și anume că USR-Plus, în frunte cu Dacian Cioloș, se pot considera un eșec. După părerea mea, punerea sub umbrelă a lui Dacian Cioloș a fost o mare greșeală, după părerea mea trebuia să rămână Nicușor Dan pentru că acest partid, USR-ul, pe care eu am pariat ca un partid al tinerilor, ca un partid care vine și scoate limba la întreaga clasă politică.

Monica Mihai: V-a dezamăgit?

Ion Cristoiu: Da pentru că eu cred că este nevoie,chiar dacă USR-ul va fi un eșec, trebuie neapărat, e nevoie în România, o nevoie și ca supapă, de un partid care să reprezinte un electorat tânăr care, unu, vrea o altfel de politică, care consideră oameni vechi și pe Iohannis și pe Dragnea și pe Dăncilă, oameni vechi și pe Cioloș. Hârșâiți, trecuți prin toate partidele…

Monica Mihai: Și vor un suflu nou în politică.

Ion Cristoiu: Nu,altfel de oameni. Cum a fost la Republique en marche în Franța, vor niște oameni noi, Nicușor Dan era un om nou,nu puteai să spui că Nicușor Dan a mai fost în alte partide, dar Iohannis e om nou? A fost și premierul de la Grivco, a fost și primar, președinte Klaus Iohannis, a vrut să fie și vicepremier, mai țineți minte? Ăsta nu e un om nou, Cioloș nu e un om nou. Adică alcătuit din oameni care n-au mai făcut politică, oameni care au bani, în sensul că au fost la multinaționale, au câștigat…

Monica Mihai: Au niște cariere în spate și vor să finanțeze…

Ion Cristoiu: Au niște cariere în spate și vor să facă politică și vor un altfel de politică. Păi cum să faci o altfel de politică la USR…

Monica Mihai: Cu acești oameni.

Ion Cristoiu: Nu, că tu nu ataci PNL-ul. Păi eu în locul USR-ului acum îi mâncam pe candidații PNL, că spuneam : „Domnule, vreți să vă reprezinte Blaga?” Ori ei…

Monica Mihai: E ordin?

Ion Cristoiu: Da, după părerea mea,asta arată că e un partid artificial și, repet, trebuie neapărat să ne unim toți forțele să se creeze un partid autentic USR-ist.

Monica Mihai: Haideți să trecem pa topul săptămânii, top cinci politicieni ai săptămânii să vedem cine se află pe locul cinci și de ce.

Topul politicienilor săptămânii

Ion Cristoiu:Pe locul cinci nu putea să se afle decât Liviu Dragneapentru că o să vă spun ceva la care nu am scris încă și n-a fost sesizat, e pe locul cinci dar după părerea mea trebuie să-l punem cu minus domnul Liviu Dragnea din următorul motiv.Puțină lume știe că noi acum avem o problemă și anume la începutul lui iunie se alege membrul nepermanent în Consiliul de Securitate…

Monica Mihai: Al ONU.

Ion Cristoiu: Așa, e important, să știți că chiar nepermanent acolo…

Monica Mihai: Domnul Dragnea a negociat cu Palestina, dacă nu…

Ion Cristoiu: Nu, că n-a negociat.Și noi suntem la dispută cu estonienii. Povestea cu acea ambasadă care ba se muta, ba nu se muta ne-a adus nouă mari pagube în bătălia cu estonienii, deci e vorba de bătălia la nivel de ONU, pentru că la nivel de ONU nu contează americanii, contează numărul de voturi. Între timp, am înțeles, și vă dau și ca știre din surse, că Ministerul de Externe reușise să răstoarne, adică era chiar în favoarea noastră…

Monica Mihai: Să obțină voturile necesare pentru acest scaun nepermanent.

Ion Cristoiu: Se obțin în culise. Bun.Deodată, domnul Liviu Dragnea se întâlnește cu ambasadorul palestinian, că se întâlnește nu e nicio problemă, că ambasadorul spune că n-are de gând să mute, că așa i-a spus Dragnea, dar nu înțeleg de ce Dragnea a venit după asta și a spus că ambasadorul minte. Deci ați înțeles, decidomnul Dragnea probabil că fără să vrea, sfătuit de niște băieți de acolo…

Monica Mihai: Dar ce drept are președintele Camerei Deputaților să negocieze politica externă a României?

Ion Cristoiu: Păi n-a negociat politică, a făcut un gest care iar a stricat ploile noastre.

Monica Mihai:Mie mi se pare că a negociat oarecum, adică a avut niște discuții la nivel internațional cu niște mize diplomatice enorme pentru țara noastră.

Ion Cristoiu: Nu, eu vorbesc de acum. La începutul lui iunie… încă o dată.Noi am reușit, noi, băieții noștri, să ia bob cu bob și în bătălia cu Estonia, noi avem o bătălie. Sunt doi concurenți, România și Estonia. Un timp după povestea cu ambasada, estonienii trecuseră pe primul loc, da?Și atunci, noi reușisem în ultimul timp, mai ales că am împins în plan secund povestea cu ambasada, nu se mai discuta, iar i-am luat la rând, știți cum e, Qatar, toate alea, țările arabe. Și a zis bine, mă, votăm cu voi. Între timp ce l-a apucat pe Dragnea să se întâlnească cu ambasadorul palestinian că putea să se întâlnească după 8 iunie sau când dracului o fi data aia? Și atunci a creat din nou o răsturnare, asta e știrea pe care o dau eu.

Monica Mihai: Și de aceea este pe locul cinci. Cine e pe locul patru?

Ion Cristoiu: Ar trebui să fie la subsol.Pe locul patru e Traian Băsescucare a administrat bine până acum acea lovitură dată de băieți, nu știu în perioada următoare, a ținut sub control, a evitat amploarea scandalului, se vede că e hârșâit în politică, că dacă el făcea mare gălăgie, și el, atunci lua amploare, dar, repet, are acest examen care este Curtea de Apelunde se vor întâmpla două lucruri. Dincolo de decizie, ascultați ce spun, dincolo de decizie care poate fi favorabilă sau nefavorabilă, notele alea ajung în opinia publică, ajung în dosar.

Monica Mihai: Atunci va fi momentul.

Ion Cristoiu: Ăla este momentul, poate să fie devastator. Dacă dau notele acelea, dacă sunt, da, și în care studentul, zic, nu știu, așa zic ei, studentul zice că colegul meu ascultă Europa Liberă și trebuie arestat s-a terminat. Deci, atenție previziunea mea, nu contează decizia.

Monica Mihai: Contează nota.

Ion Cristoiu: Contează ce-a scris în notele alea, repet, potrivit acuzațiilor aduse de CNSAS cam așa ar trebui să fie. Deocamdată, ele nu au fost date publicității.

Monica Mihai: Urmează să le vedem.

Ion Cristoiu: Dar poate să nu fie date dacă se retrage.

Monica Mihai: Cine este pe locul trei?

Ion Cristoiu:Pe locul trei este Viorica Dăncilă care n-am înțeles de ce umblă și ea prin țară separat de PSD, am impresia că și foarte multe din acțiunile împotriva ei sunt puse la cale de PSD. Dar adâncește, chiar n-am înțeles. Sigur, ea e în prim-plan dar dacă tot e în ceartă nu înțeleg… dumneavoastră înțelegeți de ce face turneele astea?

Monica Mihai: Dacă ar fi să ne luăm după domnul Dragnea, încearcă să acopere cât mai mare teritoriu din România, asta a spus la un moment dat.

Ion Cristoiu: Păi fiecare acoperire aduce un nou scandal și o adâncire a imaginii ghilimele „de proastă”. Încă o dată, e o imagine, e foarte greu să lupți cu ea. E o imagine dezastruoasă pentru un om politic.

Monica Mihai: E deja asumată de PSD de atâta timp, cred că nu-și mai bat capul…

Ion Cristoiu: Domnișoară pe scaunul ăsta al PSD au fost Adrian Năstase, nu știu, Ponta, da, de premier.

Monica Mihai: Care era la ani lumină, spuneți dumneavoastră.

Ion Cristoiu: Păi, nu, putem să spunem orice despre Năstase, că era încrezut dar nu că era prost. Încă o dată, dumneavoastră nu știți că în România te omoară ridicolul. Imaginea pe care și-a creat-o pe drept sau pe nedrept, e terminată, e terminată. Când deja imaginea publică este că faci gafe, că ești împiedicată.

Monica Mihai: Orice ai zice și orice ai face, n-ai cum să ieși de acolo.

Ion Cristoiu: Da, nu mai ai cum, numai, nu știu, dacă inventează zborul pe planeta Venus.

Monica Mihai: Cine e pe locul doi?

Ion Cristoiu:Pe locul doi este celebrul Klaus Iohanniscare se zbate să aducă lumea la referendum, am citit toate cuvântările sale de după lansarea referendumului și n-am înțeles, că eu am vrut să văd de ce mă duc la vot, să mă convingă să mă duc să votez la referendum, n-am înțeles să mă duc să votez pentru că dacă mă duc să votez la referendum, cum zice domnul Klaus Iohannis, eu atunci, Ion Cristoiu, o să votez împotriva PSD, în consecință o să mă duc la europarlamentare, nici nu voi lua în seamă, nu că voi boicota. Deci nici nu mă voi uita la hârtiile, la întrebările cu referendumul, dintr-o singură explicație, dacă vreau să votez împotriva PSD, mă duc la europarlamentare. Adică mie mi se părea normal ca președintele să încerce să mă convingă să votez temele, întrebările, răspunsurile la întrebări, da. Ori dânsul, până acum, ne-a zis așa:” veniți la referendum să votați împotriva PSD”. Păi n-am europarlamentarele? Dacă vreți o să discutăm și după, este o gravă cheltuială, un abuz în serviciu…

Monica Mihai: A banului public.

Ion Cristoiu: Da, pentru că referendumul național este un instrument extraordinar, un instrument în care președintele vrea să vadă la un moment dat care este starea nației în legătură cu o temă.

Monica Mihai: Vom reveni la această temă pe 26 mai când vom avea și ediția specială și ajungem la locul unu.

Ion Cristoiu:Dacian Cioloșv-am spus de ce.S-a dus la Timișoara, acolo a ținut un discurs și credeam că gata, în sfârșit, vine cineva și spune ceva lui Klaus Iohannis, după asta a revenit, am înțeles potrivit acestui articol mai înainte, al Sabinei Fati, că a primit un telefon de la Cotroceni, și după ce a zis „domnule președinte aveți o scamă „și vezi doamne l-a criticat și-a atunci i-a părut rău. Doi, domnul Dacian Cioloș are o mare problemă cu trecutul ceea ce arată că și el e om vechi pentru că la electoratul său radical, USR-ist, toată acea poveste cu Doina Cornea se va adânci într-o campanie electorală. Sigur că dacă era candidat PSD, nu era nicio problemă. Dar faptul că el ar trebui să fie candidatul UISR-ului, deci al laturii anticomuniste radical…

Monica Mihai: Va fi dificil.

Ion Cristoiu: Povestea aia, nu, el nu era militar în termen și nu știa de ce stă la intersecție, hai să fim serioși. Când te pune de planton, era chiar militarul de la Securitate, vreți să-mi spuneți mie că sergentul ăla care l-a pus nu i-a zis: „Mă, fii atent stai aici și să nu iasă x”. Stați un pic, un polițist de circulație când îl pun în intersecție îi spun „stai în intersecție, spun stai în intersecție și vezi să nu treacă ăia pe roșu”. Dar e foarte important, totuși, trebuie să apreciez că este primul candidat la europarlamentare care vorbește ceva de Uniunea Europeană, adică care nu e chiar atât de „să trăiți doamna Uniune Europeană noi suntem, vă sărut mânușițele”, că așa face Klaus Iohannis, „sunteți cea mai frumoasă”, apropo de Uniunea Europeană.

Monica Mihai: Și vă iubim și vrem să fim ca voi. Vă mulțumesc pentru discuția de astăzi, ne vom revedea duminica următoare la o ediție specială de alegeri.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Rezultate parțiale alegeri prezidențiale 2024, turul 1. Marcel Ciolacu, pe primul loc. Surpriza de pe...
Gigi Becali, DERAPAJ rușinos la adresa Elenei Lasconi! A spus-o public, ca toată România să...
FOTO. Jaqueline Cristian, imagini fabuloase în costum de baie
Secretul succesului suveranistului Călin Georgescu la alegerile prezidențiale. Este la un pas de turul 2|ANALIZǍ
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu...
Simion se pregătește să blocheze alegerile. Reprezentanții AUR au primit ordin să nu semneze procesele...
George Simion susține că a intrat în turul 2 și acuză „manipularea prin sondaje toxice”....
Au fost publicate REZULTATELE de la ora 22:44. Răsturnare de situație a voturilor! Cine e...
Care este cea mai sănătoasă salată de vinete din România, potrivit lui Dragoș Pătraru
Mircea Geoană, după exit-poll: "Surprinzător și dezamăgitor. Celor mai tineri vreau să le dau ștafeta"
Șoșoacă despre Călin Georgescu: E un...
O nouă taxă pentru românii care stau la bloc. Când va fi introdusă și cât...
De ce boală secretă suferea Gabriel Cotabiță! Acum s-a aflat de ce transpira excesiv. Artistul...
Amendă pentru depășirea vitezei legale cu până la 10 km/h?
Referendum local în Capitală. Referedumul a trecut pragul şi poate fi considerat aproape validat /...
ADEVĂRUL despre România în Al Doilea Război. „Am avut norocul să...”
Anunț șocant despre Ion Iliescu. Ce s-a întâmplat cu fostul președinte al României
Rezultate BEC, se numără voturile. Răsturnare de situație
Cum a apărut Ilinca Simion la o secție de votare din București. George Simion a...
Călin Georgescu, prima reacție după exit poll-urile de la închiderea urnelor: „Poporul român a ales...
Oana Roman, mesaj trist despre moartea prietenilor ei, Gabriel Cotabiță și Marius Bațu. „Bucurați-vă, fraților,...
Orgoliul și mândria l-au ţinut pe Mihai Bendeac departe de Gabriel Cotabiţă: "Iartă-mă. Deși e...
BANCUL ZILEI. BULĂ: – Nevasta mea s-a îmbrăcat în polițistă și mi-a spus..
Două țări și-au unit forțele comerciale și vor să cucerească Europa