Ioan Cindrea a fost reales președinte al organizației județene a PSD Sibiu

Publicat: 22 03. 2013, 20:49
Actualizat: 27 03. 2019, 01:34
Ioan Cindrea a fost reales, vineri, în unanimitate, în funcția de președinte al organizației județene a PSD Sibiu, el fiind singurul candidat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Cindrea a fost reales, vineri, în unanimitate, în funcția de președinte al organizației județene a PSD Sibiu, el fiind singurul candidat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vineri a avut loc Conferința Județeană a PSD Sibiu, fiind aleasă conducerea organizației.

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, care este și președinte al Consiliului Județean, a fost singurul care și-a depus candidatura, fiind reales în unanimitate.

Ioan Cindrea a declarat, într-o conferință de presă susținută la finalul Conferinței Județene, că s-a ales un Comitet Executiv format din 85 de persoane, un Birou Permanent, 12 vicepreședinți, un secretar, un trezorier, dar și comisiile de arbitraj, integritate morală, de control financiar și s-au desemnat delegații pentru Congresul PSD din 19-20 aprilie.

Potrivit lui Cindrea, cei 12 vicepreședinți sunt Viorel Arcaș, Gheorghe Frăticiu, Ioan Axente, Gheorghe Roman, Gheorghe Suditu, Ioan Banciu, Florin Orlățeanu, Ioan Balteș, Adrian Besoiu, Ioan Terea, Lucian Cioca, Ion Mihuțescu, iar secretar a fost ales Cornel Langa.

Cindrea a declarat că obiectivul în viitorul apropiat este câștigarea alegerilor europarlamentare, la care se va candida „în mod clar separat de PNL”.

„O să facem o analiză, lista (de candidați – n.r) se face la nivel național, avem variantă și noi de candidat pe care să-l transmitem, dar cu siguranță se va face o ierarhie la nivel național. Ce ne propunem este să luăm locul întâi. Locul întâi la alegerile europarlamentare ca număr de voturi”, a declarat Ioan Cindrea.

La Conferința Județeană a PSD Sibiu au participat vicepreședintele Biroului Permanent PSD Ion Cîlea și vicepreședintele PSD Corina Crețu.