Ioan Rus are o întâlnire cu ministrul olandez Leers și cu cel bulgar Tsvetanov

Publicat: 23 07. 2012, 12:40
Actualizat: 23 08. 2013, 21:27

Ministrul Administrației și Internelor, Ioan Rus, are luni, la Nicosia, o întâlnire trilaterală, respectiv cu ministrul olandez pentru Migrație, Integrare și Azil, Gerd Leers, și cu ministrul bulgar de Interne, Tsvetan Tsvetanov.

Ministrul Administrației și Internelor, Ioan Rus, luni, 23 iulie, la reuniunea Consiliului Informal Justiție și Afaceri Interne (JAI), care se desfășoară la Nicosia, Cipru.

Potrivit MAI, pe agenda JAI se regăsesc subiecte referitoare la situația din Siria, abordarea criminalității informatice la nivelul UE – priorități pentru viitor, prezentarea celui de-al treilea raport pe migrație și azil, precum și politica securității industriale și de cercetare în materie de securitate.

„De asemenea, Ioan Rus va avea o întâlnire trilaterală cu ministrul olandez pentru Migrație, Integrare și Azil, Gerd Leers, și ministrul bulgar de Interne, Tsvetan Tsvetanov”, precizează sursa citată.

Alături de ministrul Administrației și Internelor, la lucrările Reuniunii Consiliului Justiție și Afaceri Interne participă șeful Departamentului Schengen, Afaceri Europene și Relații Internaționale, chestor șef de poliție Marian Tutilescu.