Iohannis: PSD trebuie înlăturat din decizia statului / În al doilea mandat aș comunica mai mult / Reproșul unui student: De ce nu ați ales jurnaliști care să vă pună întrebări incomode? VIDEO

Iohannis: PSD trebuie înlăturat din decizia statului / În al doilea mandat aș comunica mai mult  / Reproșul unui student: De ce nu ați ales jurnaliști care să vă pună întrebări incomode? VIDEO
Publicat: 19/11/2019, 21:47

21:45 Student către Iohannis: De ce nu ați ales să invitați jurnaliști care să vă pună întrebări incomode?

„Iohannis: La final, o deschidere spre sală, spre tineri…

Student: De ce nu ați ales să invitați jurnaliști care să vă pună întrebări incomode?

Iohannis: Puneți-mi o întrebare incomodă

Student: Aceasta a fost!

Iohannis:. Cred că au fost întrebări de mare calitate și substanță și de aceea m-am arătat mulțumit”.

Alți studenți au vrut să afle despre reforma în Educație.

„Student: Cum vedeți viitorul studenților în România, viitorul lor academic?

Iohannis La prima parte, merită să rămâneți în țară, dar sunt perfect de acord că e binevenit un stagiu în afară, oricum ar fi definit și construit acesta, cred că veți avea posibilități noi de merge în altă parte și a studia undeva. Eu nu sunt întâmplător în România. La mine e o decizie conștientă și îmi pare bine că am rămas. Asta le-am spus și elevilor mei. Am fost 15 ani dascăl și întotdeauna le-am spus mergeți și studiați în altă parte, dar reveniți acasă. E important să ajungem în România în punctul ân care tinerii care termină studiile să își dorească să vină înapoi. Asta e cazul unui tânăr să acceadă pe scara ierahică când e merituos. Pe scurt, să reinstaurăm în România ceea ce se numește meritocrație și asta vreau să facă prin România educată. Să îl facem pe un tânăr să spună am studiat, pe aici, pe acolo, dar este bine în țara mea, cred că am șanse.

Student: Care ar fi soluția ca să îmbunătățim domeniul educației?

Iohannis Nu există o soluție simplă pe care s-o implementăm de mâine, dar există chestiuni punctuale. Am avut o discuție cu doamna ministru Anisie și am început să lucrăm pe chestiuni care sigur nu vor schimba sistemul, dar vor îmbunătăți lucrurile. Nu sunt adeptul micilor reforme și veșnicelor modificări. Cum am spus Legea a fost aprobată și de atunci s-au făcut 64 de modificări care au deturnat sensul întregii legi. Dar abordarea de veșnică umblare și înșurubare la lege nu este una bună”.

‘Student: Dacă considerați că e important pentru un peședinte să cunoască mai multe limbi străine.

Iohannis: Pe mine m-a ajutat. Dar este important. Să știți că în Consiliul European nu toată lumea vorbește limbi străine, ca să nu umblăm cu un mit care nu stă în picioare. Dar e anevoios să vorbești cu un coleg prin intermediul traducătorului, se pierde mult din substanță.

Student: Vă considerați un președinte de tranziție?

Iohannis Nu. Mă consider un președinte de construcție.

Student: Ați continua în politică, într-un partid, dacă nu ați mai fi președinte?

21:38 Iohannis: Vă promit că mai vin aici să discut cu studenții, dacă iau al doilea mandat.

21:17 Iohannis, întrebat cât face până la Sibiu: „Cât fac cu ce? „

Președintele Klaus Iohannis a avut un dialog cu jurnalistul Radu Tudor, în timpul dezbaterii de marți, cu privire la infrastructură, iar în momentul în care a fost întrebat cât face până la Sibiu, șeful statului a întrebat…”cât fac cu ce?”

Radu Tudor: „Cât faceți până la Sibiu?

Klaus Iohannis: „Cât fac cu ce?”

Radu Tudor: „Cu ce putem merge și noi pământenii, că elicoptere nu s-au dat în programul Primul Elicopter, cu mașina!”

Iohannis: „Cam patru ore”

Radu Tudor: „Am venit la summitul de la Sibiu. Nu se poate să avem cea mai mică vitează a trenului din Europa. Dacă considerați necesar, să puneți în plan 2 războiul cu PSD și să punem în prim plan războiul împotriva incompetenței”

Klaus Iohannis: „Să vă spun ceva. Eu sunt ferm hotărât să facem lucrurile acestea. Sper că nu am fost înțeles greșit. După 30 de ani de tranziție și dispute între diferitele formațiuni, e cazul să ajungem în situția ca un Guvern care dorește aceste reforme să se apuce de ele. O spun aici de față cu toți. Nu vreau să fiu înțeles greșit. Eu voi fi foarte ferm, ca să nu zic chiar intransigent. Aceste discuții trebuie să producă rezultate și aceasta va fi abordarea mea. Nici eu, nici românii nu avem timp să pierdem în discuții de complezență. Că vorbim despre infrastructură. Aceste chestiuni au fost discutate într-o primă rundă. E vorba de drumul expres între Craiova și Pitești, e vorba de Autostrada Moldova, e vorba de a lega Ploieștiul de Brașov, prin Valea Prahovei, pentru a ajunge să avem legături real folosibile între provinciile istorice. Aceste lucruri nu vreau să le promit, că de promis le-au promis toți. Eu vreau să le face”

21:05 Iohannis, moderator la dezbatere: Suntem live! V-aș ruga să dați un semn, ne oprim

Președintele Klau Iohannis și-a luat în serios rolul de moderator al discuției de la Biblioteca Centrală Universitară, cerând staff-ului său să fie anunțați când intră televiziunile în pauză de publicitate, pentru a lua pauză și în cadrul discuțiilor.
Dezbaterea, la care a fost acceptați doar 9 interlocutori, a început la ora 19.00 și durează și la ora transmiterii știrii, adică după două ore.

Având în vedere că unul dintre interlocutori a reproșat faptul că discuțiile au continuat și pe pauza de publicitate a posturilor tv, Klaus Iohannis, ce s-a arătat foarte mulțumit de format și discuții, s-a asigurat că este live:

„Să aflăm dacă televiziunile au intrat în publicitate, să nu vă punem în situația…

Suntem Live! Domnul Tudor sunteți Live.

(n.r.: Către staff) V-aș ruga să dați un semn, ne oprim. Continuăm puțin și după calupul publicitar”

20:40 Iohannis: Cu Guvernul Orban am avut mai multe discuții decât cu guvernele pesediste în 3 ani

Președintele Klaus Iohannis a declarat că relația cu Executivul Orban este una foarte bună, existând dialog în câteva săptămâni cât a fost în 3 ani cu guvernele PSD. Întrebat dacă l-ar mai pune pe Dacian Cioloș premier, Iohannis a evitat spunând că acum Orban a fost soluția bună.

„Constituția consfințește un executiv bicefal. Puterea executivă e bicefală. Politica economică a României se face de Guvern. Asta a dus la situația pe care am avut-o cu guvernele pesediste care au refuzat nu numai colaborarea cu președintele, ci chiar comunicarea cu președintele și simptomatic pentru acest fel de a guverna au fost chiar ultimele două cazuri de discuție cu guvernul eșuat. Vă amintiți când a devenit acută tema comisarului european, am invitat doamna premier la discuții. A chiulit. După ce a trecut moțiunea de cenzură și Guvernul a fost demis, am convocat partidele politice. Ce să vezi PSD-ul, sub conducerea contracandidatei mele, au chiulit. Cam aceasta a fost atmosfera discuțiilor pe teme economice, a spus Klaus Iohannis.

„Acest lucru se va schimba radical. Există ceva ce se numește colaborare loială, care a fost mereu invocată și de CCR, între spețele de divergențe între autoritățile statului. De când e în funcțiune Guvernul Orban am avut mai multe discuții decât cu guvernele pesediste în ultimii 3 ani. Nu încerc să îmi impun punctele de vedere. Sunt discuții foarte bune. Ne dorim să găsim soluțiile cele mai bune”, a completat Iohannis.

Întrebat dacă l-ar mai numi pe Dacian Cioloș, Iohannis a spus: „Pe Dacian Cioloș l-am desemnat atunci premier, pentru că mi s-a părut o soluție. Acum l-am desemnat pe Ludovic Orban și îmi pare foarte bine”.

Provocat cu privire la faptul că nu a dat un răspuns direct, Iohannis a completat: „cred că am dat răspuns exaustiv”

20:25 Iohannis, despre „centrele de reflecție” ale lui Tudorel Toader: Nu am auzit de așa ceva!

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre „centrele de reflecție” la care a făcut referire fostul ministru al Justiției Tudorel Toader și care ar fi elaborat două ordonanțe pe Justiție, spunând că nu are cunoștință de așa ceva.

„Nu am auzit despre astfel de centre. Nu știu despre ce a vorbit fostul ministru, cum în multe rânduri nu am înțeles exact despre ce a vorbit fostul ministru. Însă legile au fost elaborate în parlament, a fost acea comisie parlamentare, apoi a fost acea zonă de hiper-urgență. Eu am retrimis în Parlament, le-am trimis la CCR. Despre aceste centre nu am avut cunoștință și nu am auzit despre așa ceva”, a spus Klaus Iohannis, întrebat dacă a avut cunoștință despre acele „centre” în calitatea sa de șef de stat.

Tudorel Toader a declarat, în luna mai, referitor la ordonanțele pe Justiție: „Da, pentru că forma celor două proiecte de OUG a fost primită la MJ, elaborată fiind în alte centre de reflecție !

20:20 Iohannis, despre ce ar face mai bine în al doilea mandat: Aș comunica mai mult

Președintele Klaus Iohannis a declarat, cu privire la un posibil regret pe care îl are în acest mandat și ce ar îmbunătăți într-un al doilea mandat la Cotroceni, că ar comunica mai mult.

„Aș comunica mai mult, poate partea de comunicare nu a ajuns la nivelul optim și aici cu siguranță vom căuta cele mai bune abordări. Eu sunt decis să comunic mai intens și feedback-ul românilor va fi mai ușor de citit pentru mine”, a spus Klaus ohannis.

Șeful statului a fost criticat, în special în timpul campaniei, că a refuzat dialogul cu contracandidații săi.

20:15 Dăncilă și Iohannis, opinii diferite cu privire la mutarea ambasadei din Israel

Viorica Dăncilă a declarat marți, întrebată dacă în calitatea de președinte ar semna memorandumul de mutare a ambasadei din Israel, că ar face o analiză, dar consideră că poate fi luată o astfel de măsură, în timp ce Klaus Ioahnnis a acuzat că Dăncilă a încercat să profite de politica externă.

Întrebată dacă va semnat memorandumul de mutare a ambasadei din Israel, dacă va ajunge președinte, Viorica Dăncilă a afirmat: „Am spus că sunt de acord cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, în concordanță cu legislația internațională. Voi face o analiză legat de această mutare, dar eu cred că atâtat timp cât SUA a mutat ambasada, cred că și noi putem să avem aceeași inițiativă și să mutăm ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. Cred că fiecare stat are această opțiune de a își muta Capitala. Nu o să încalc nicio prevedere legală, da, îmi mențin aceeași abordare”.

La scurt timp, în dezbaterea organizată de PNL pentru Klaus Iohannis, acesta a făcut referire la memorandum.

Chestionat dacă știe inițiatorul memorandumului, care a rămas secret, Iohannis a declarat: „Cu un centru obscur nu, dar cu o gândire obscură da. E gândirea tipic pesedistă. S-au trezit Dragnea și Dăncilă în încercarea de a se profila în politica externă, în care nu aveau ce căuta. Președintele Camerei Deputaților are atribuții de reprezentare externă parlamentară, iar premierul nu poate dispune de mutarea ambasadei. Eu mi-am exprimat punctul de vedere foarte clar. Sunt de părere că aceste lucruri nu se pot face acum”.

20:01 Iohannis, despre momentul din 2009, când a stat în tabără cu Dragnea: Așa am văzut lucrurile

Klaus Iohannis a declarat, cu privire la dezbaterea din 2009 dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu, atunci când a stat la un scaun distanță de Liviu Dragnea, în tabăra lui Geoană, a spus că „atunci așa a văzut lucrurile”.

„Așa am văzut lucrurile și așa am acționat atunci. Acum îl văd așa cum l-am descris. PSD e un partid care trebuie înlăturat de la butoanele puterii”, a răspuns Klaus Iohannis, cu privire la faptul că a stat în tabăra lui Mircea Geoană, la un scaun distanță de Liviu Dragnea.

Cu privire la anul 2019, când a dat o nouă șansă PSD, prin numirea premierului, chiar dacă era după momentul OUG 13, Iohannis a spus: „Explicația e destul de simplă. Trebuie să ne amintim cum a arătat arhitectura și aritmetica parlamentară la acel moment. PSD a dispus de o largă majoritate. PSD a fost sprijinit activ, câteodată chiar cu entuziasm și de ALDE și de UDMR. Ori dacă o coaliție controlează 60% din Parlament și propune un candidat pentru poziția de premier, atunci acea persoană va fi desemnată premier”.

Întrebat de ce nu s-a implicat mai devreme în formarea unei coaliții, prezidențiabilul PNL a declarat: „La momentul respectiv nu au existat argumentele pentru formarea acelei coaliții. S-a schimbat nu numai aritmetica în Parlament, ci și felul în care e abordată politica în Parlament. După referendumul din 26 mai, abia atunci a fost posibilă construirea unei majorități și atunci a fost posibilă o moțiune de cnezură care să dea jos Guvernul eșuat pesedist”.

19:43 Iohannis, despre boicotul din online: Dacă tragem linie, numărul urmăritorilor e în creștere

Președintele Klaus Iohannis a declarat, cu privire la boicotul din mediul online, după refuzul de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, că la o analiză se vede că numărul urmăritorilor este în creștere, ceea ce înseamnă că a fost înțeles.

„Într-o campanie electorală întotdeauna există opinii pro și contra. Eu mi-am pus în practică strategia pe care mi-am gândit-o pentru campania electorală. Da, am urmărit impactul pe Facebook, în esență, dacă tragem linie, numărul urmăritorilor e în creștere, înseamnă că net lucrurile au fost bine înțeles și mă bucură acest lucru”, a spus Klaus Iohannis.

Cu privire la utilizatorii care au anunțat că vor boicota turul 2, prezidențiabilul PNl a afirmat: „Mesajul direct este simplu. Aici vorbim de un tur 2 între candidatul Klaus Iohannis, care a fost președinte, și o candidată care reprezintă un PSD nereformat, care a guvernat împotriva românilor. Sunt convins că cei care nu și-au format o părere, o să și-o formeze în zilele următoare. Eroul alegerilor nu e candidatul, eroul este alegătorul cu ștampila de vot în mână. Și îi invit pe români să devină campioni ai turului 2, mergând la vot”.

19:36 Iohannis: Da, am amânat referendumul pentru a produce efecte maximale

Prezidențiabilul PNL Klaus Iohannis a declarat că fără persoana sa statul de drept din România „s-ar fi rupt”, dar cu ajutorul său a fost schimbată inclusiv imaginea din exterior, creată de guvernele PSD, pe care a catalogat-o drept „catastrofală”.

„Dacă voi fi ales pentru un al doilea mandat de președinte, atunci mă voi implica total pentru România normală. Acesta e mai mult decât un slogan. E o dorință pe care o au foarte mulți români. Dar ce înseamnă acest normal? Înseamnă prosperitate, creștere economică, locuri de muncă bine plătite, înseamnă școli sigure, înseamnă că cetățeanul e în centrul sistemului. Da, pot să garantez românilor că dacă mă vor alege, mă voi implica cu tot ce știu, tot ce pot pentru a lucra împreună cu guvernul, în sensul îmbunătățirii performanței economice a României. Pot să vă spun că lucrurile arată bine. Avem soluții. Eu știu ce este de făcut. E un guvern nou în funcțiune care știe cum trebuie abordate lucrurile”‘, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat de momentul convocării referendumului pe temele din justiție și de ce acesta a fost amânat, Iohannis a răspuns:

„Da, am amânat referendumul până în momentul în care am considerat că o convocare a referendumului produce efecte maximale. Cred că a produs. În afară de faptul că am alungat elefanții din ședința de Guvern, că am coborât în jeaca roșie între demonstranți, am retrimis legile justiției în Parlament, le-am trimis la CCR, am solicitat un punct de vedere de la Comisia de la Veneția și i-am rugat pe colegii mei în ultimele zile să facă o evaluare. Am reușit să anulez 70% din măsurile care ar fi compromis legile justiției. Sigur, nu sunt perfecte. Sunt în vigoare. La un moment dat am ajuns la punctul în care a trebuit să le promulg. Dar lucrurile nu se opresc aici. Lucrurile vor continua și după parlamentare, când sunt convins că vom avea o altă majoritate. Lucrurile le vom îndrepta. Fără mine statul de drept din România s-ar fi rupt. Nu s-a rupt. A rămas în picioare. Lupta anticorupție continuă și mai mult am corectat în exterior imaginea catastrofală produsă de guvernele PSD”.

19:31 Iohannis, despre revocarea lui Kovesi prin purtătorul de cuvânt: Așa mi s-a părut potrivit

Președintele Klaus Iohannis a declarat, legat de momentul revocării Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef DNA, prin anunțul făcut de către purtătorul de cuvânt, nu personal, că așa i s-a părut mai potrivit.

„Așa mi s-a părut cel mai potrivit la momentul respectiv”, a dost răspunsul lui Iohannis.

Președintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunțul fiind făcut în 9 iulie 2018 de către purtătorul de cuvânt al președinției, Mădălina Dobrovolschi.

Pe 30 mai 2018, Curtea Constituțională a stabilit, cu majoritate de voturi, existența unui conflict juridic de natură constituțională între ministrul Justiției și președintele României, generat de refuzul șefului statului de a da curs propunerii de revocare din funcție a procurorului-șef al DNA. Curtea a anunțat, în comunicatul ce a urmat, ce trebuie să facă președintele pentru a înceta acest conflict. Mai precis, pentru prima dată, a indicat clar o măsură: emiterea decretului de revocare din funcție a procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

19:21 Iohannis, apel către electoratul celorlalte partide.”PSD trebuie înlăturat din decizia statului”

Prezidențiabilul PNL Klaus Iohannis a declarat că PSD trebuie înlăturat din decizia statului prin vot. Iohannis a făcut un apel și către electoratul celorlalte partide, inclusiv cel al PSD, spunând că nu vor fi tăiate salarii și pensii.

„Am avut câteva realizari care vor influențat semnificat parcursul României. Acea înțelegere cu toate partidele pentru a aloca 2% din PIB pentru apărarea României, ne-a pus în situația de partener foarte respectat în NATO. Am avut pe urmă, spre sfârșitul mandatului, acel Summit european de la Sibiu, în care am creionat parcursul UE pentru următorul mandat de 5 ani. Am avut un mandat care a început ca un mandat de construcție, așa l-am gândit, dar pe parcurs, am ajuns de multe ori să am un mandat care de fapt trebuia să mențină România în marile coordonate dorite de români, opunându-mă PSD-ului. Am reușit să mă opun PSD-ului suficient de mult, pentru a menține România pe traiectorie europeană, pentru a menține România în spațiul valorilor europene și transatlantice. Am reușit să contracarez efectele toxice ale guvernării pesediste, centrate pe acapararea statului”, a spus prezidențiabilul PNL.

Iohannis declară că timp de 30 de ani PSD a inhibat dezvoltarea României și cred că lucrurile trebuie să se schimbe fundamentale.

„PSD trebuie înlăturat din decizia statului, dar nu oricum, ci prin mod democratic. Prin vot. Votul și votul pentru prezidențiale este de aceea extrem, extrem de important. E modalitatea prin care noi toți putem realmente să schimbăm mersul lucrurilor în România, e modalitatea prin care putem după 30 de ani să avem un președinte care lucrează pentru România și pentru români. Care poate reseta România”, a afirmat Klaus Iohannis.

„Acum pentru prezidențiale, mă bazez la votul din 24 noiembrie, evident pe alegătorii liebrali, dar proiectul nostru comun nu e finalizat. E nevoie de mobilizare și vot. Mă adresez și electoratului USR și PLUS. Suntem de aceeați parte a baricadei.Mă adresez electoratului PMP și electoratului maghiar, care am înțeles – își dorește o țară faină. Putem să realizăm împreună acest lucru. Mă adresez și electoratului PSD. Nu am niciun război cu electoratul PSD. Noi care rămânem, noi nu tăiem pensii, nu tăiem salarii. O să avem grijă ca pensiile și salariile să crească și îmi doresc ca și electoratul PSD să aibă un partid democratic, european care îi reprezintă”, a mai spus Iohannis.

19:14 Iohannis, la începutul dezbaterii: Teme aranjate nu există

Candidatul PNL la prezidențiale Klaus Iohannis a declarat, la începutul discuției de la Biblioteca Centrală Universitară că nu există teme aranjate, continuând cu un bilanț al mandatului său, în care spune că obstacolul a fost un PSD puternic ostil.

„Teme aranjate nu există, fiecare participant vine cu input-ul pe care îl consideră adecvat, interesant și discuția va fi una cu un ritm bun”, a spus Klaus Iohannis.

Candidatul PNL la prezidențiale și-a făcut și un bilanț al mandatului aflat la final, spunând că principalul obstacol a fost PSD.

„Am venit în această poziție acum 5 ani și am spus atunci că am vrut să fiu președintele care face altfel de politică, însemnând să generez soluții, să generez abordări comune, echitabile, agreate cu toți partenerii instituționali pentru a atinge câteva obiective naționale, pentru a satisface nevoia de securitate a României, pentru a încuraja dezvoltarea economică, pentru a întări poziția în plan internațional, pentru a consolida statul de drept. Dar am întâlnit un PSD puternic ostil, care, mai ales, după decembrie 2016 a venit cu o abordare care ne-a aruncat pe toți în haos. A aruncat România în haos, puntru a salva câțiva penali. PSD a dorit să acapareze și să distrugă nu doar statul de drept, nu doar lupta anticorupție, ci și marile sisteme și a făcut-o într-un fel perfid, și-a înșurubat neamurile, găștile de partid în poziții publice. M-am opus încercările pesediste de a acapara întreg statul român, m-am opus folosind intrumentele folosite de Constituție și de multe ori am avut succes”, a mai spus Iohannis.

Știrea inițială. Lista persoanelor care vor pune întrebări la discuția din această seară cu Klaus Iohannis:

Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniță (Adevărul), Moise Guran ( Europa FM), Cristina Șincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Potrivit unor surse politice, este posibil să fie o a 10-a persoană acceptată să pună întrebări, de la Realitatea Tv sau Digi 24.

Potrivit surselor citate, în sală sunt invitați studenți și profesori. Lista cuprinde circa 80 de studenți, iar aceasta, alături de numele profesorilor, a fost aprobată de staff-ul de campanie al PNL și de Administrația Prezidențială.

MEDIAFAX a adresat o listă de întrebări Adminstrației Prezidențiale cu privire la modul în care a fost organizat evenimentul. Până la ora transmiterii știrii nu a fost transmis un răspuns.

Punctele principale la care așteptăm răspuns sunt legate de:

– care sunt criteriile care au stat la baza selecției persoanelor care pot adresa întrebări

– cum și de către cine au fost stabilite temele de discuție

– care este motivul pentru care alți jurnaliști nu pot adresa întrebări candidatului PNL.

Klaus Iohannis a anunțat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, dar a spus că va accepta discuția cu politologi și jurnaliști.. Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea care începe la ora 19.00.

Ceilalți jurnaliști acreditați au fost invitați doar să stea în sală, fără a avea voie să pună întrebări.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un instalator austriac a găsit o comoară de 2,3 milioane de euro într-o locuință
Bianca Drăguşanu s-a dezlănţuit și… Gabi Bădălău a spus totul, după scandal: ordin de protecție?!...
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
Rusia, repetiție pentru un posibil atac nuclear. Ce sistem american poate distruge rachetele intercontinentale ale...
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22...
Un bărbat a sunat la 112 să anunțe că un hoț i-a intrat în casă....
Putin a anunțat că Rusia a lovit Ucraina cu o nouă rachetă, cu nume de...
Răsturnare de situație! Silviu Prigoană nu ar avea un testament. Cine ar fi primit toată...
Data la care intră pensiile pe card în decembrie 2024. Ce se întâmplă cu cei...
România, lovită de un al doilea val de ninsori, ploi şi viscol de joi seara....
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită"....
Ce se întâmplă cu pensiile românilor după ce Guvernul a rămas fără fonduri! Cu ce...
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
Rovinieta NU se mai plătește înaintea efectuării călătoriei. Legea a intrat în vigoare
Cooperare între compania cehă CZ şi compania românească Transcarpat Sportours International. Puşca de asalt CZ...
Află aici ADEVĂRUL! De ce pare totul PLAT dacă Pământul e rotund?
UE a dat ordin. Devine interzis inclusiv în România din ianuarie 2025. Cetățenii vor fi...
Decizie pentru toți angajații din România. Guvernul a publicat deja procedura
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate...
"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de...
Șocul dimineții pentru Mădălin Ionescu! Câinele familiei a evadat din curte. Ce s-a întâmplat cu...
VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"
BANCUL ZILEI. Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
1 din 10 copii, victimă a violenței în primele două luni ale anului școlar