Ion Țiriac și-a anunțat candidatura la ALEGERILE prezidențiale. Nu va candida la scrutinul din acest an, dar vrea să le demonstreze românilor ce poate

Publicat: 06 09. 2024, 20:29
Actualizat: 06 09. 2024, 20:32

Ion Țiriac a făcut anunțul: va candida la alegerile prezidențiale! Dar nu la scrutinul din acest an. 

Invitat la emisiuneaPrietenii lui Ovidiu”, de la Gazeta Sporturilor, fostul jucător de tenis spune:

„Vă spun o noutate, puteți să o dați publică. O să candidez la președinție!”.

Ce pensie are omul de afaceri după recalculare

Omul de afaceri vrea să le demonstreze românilor ce poate. El a fost întrebat câți bani a primit în urma recalculării pensiilor. Luna trecută, pensia omului de afaceri era de 12.000 lei, ca urmare a carierei sale sportive și a activității în cadrul Ministerului de Interne.

„Mi-e rușine să spun, mi-e rușine să spun! Scuzați-mă… asta nu este foarte meritoriu din partea mea. Nu am întrebat niciodată de pensie și nici nu știu ce pensie am. Nici nu știu cât am dreptul la pensie și așa mai departe. Adică, nu am cerut niciodată! Nu știu!”, a declarat omul de afaceri.

Întrebat de moderatorul emisiunii despre averea sa de 2,1 miliarde de euro, omul de afaceri a răbufnit:

„Nu sunt bogat! Am dat totul fundației, cu plăcere. Iar ce fac eu astăzi e din cauză că am avut mai mult noroc în viață decât alții”.

Când va candida la președinție?

În vârstă de 85 ani, Ion Țiriac a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din 2064. Fostul mare tenismen a glumit, spunând că ar lua în considerare o candidatură în 2064, când ar avea 127 de ani, pentru a avea suficient timp să le demonstreze românilor de ce este capabil.

„O să candidez la președinție! Absolut serios, dar nu acum, ci în 2064, pentru că, până atunci, trebuie să le demonstrez românilor ce pot să fac. Nu pot să candidez la președinție, fără să demonstrez. Noi nu avem nevoie de publicitate. Noi suntem o fundație, suntem o familie”.

 

Citește și:

 Ion Țiriac spune că și-a DONAT toată averea. „Am dat totul cu plăcere”