Klaus Iohannis ne lămurește „integral” joi despre candidatura sa la NATO / „Aceste chestiuni le voi prezenta prima dată în CSAT”

Publicat: 19 06. 2024, 13:02
Actualizat: 19 06. 2024, 13:38

This browser does not support the video element.

Președintele Klaus Iohannis anunță că va da un răspuns privind „oportunitatea” candidaturii sale la NATO, joi, după reuniunea CSAT. „Despre NATO, mai mult mâine”, afirmă Iohannis, la conferința de presă comună cu președintele Italiei, Sergio Mattarella. 

Președintele Iohannis transmite că „această chestiune” o va prezenta înainte în cadrul reuniunii Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care este convocat pentru joi, la ora 13.00.

Întrebat dacă mai este oportună candidatura sa la NATO, după ce Ungaria și Slovacia și-au anunțat susținerea pentru premierul olandez, Mark Rutte, președintele Iohannis oferă un „non-răspuns”.

Despre NATO, mai mult mâine. Aceste chestiuni le voi prezenta prima dată în CSAT, după aceea și opiniei publice, dar pot să va asigur că mâine (n.r. joi) după-amiază veți fi integral lămuriți și putem să mergem mai departe. Considerați că acesta a fost un non-răspuns, declaraă Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: