Klaus IOHANNIS participă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Publicat: 24 07. 2024, 14:02

Președintele Klaus Iohannis va participa vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, potrivit agendei sale publice, afișate pe site-ul Președinției. De asemenea, Iohannis va merge și la recepția oferită de președintele Franței, Emmanuel Macron, cu acest prilej.

Vineri, la ora 17.30, Klaus Iohannis va fi prezent la recepţia oferită de preşedintele francez Emmanuel Macron, iar de la ora 20.30 – la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, în Piața Trocadéro.

Totodată, joi, şeful statului va participa, începând cu ora 14.00, la inaugurarea Casei României, eveniment organizat de Ambasada României la Paris.

În perioada 26 iulie – 10 august 2024, Parisul va găzdui Jocurile Olimpice. 107 sportivi români fac parte din delegația pentru Paris, cu 3 mai mulți ca la Tokyo.

CITEȘTE ȘI:

Iohannis explică motivul excursiilor: Am susținut oportunitatea dezvoltării dialogului tradițional și promovarea Strategiei Naționale pentru Africa

Klaus Iohannis, despre aderarea la spațiul SCHENGEN: Ridicarea controalelor la frontierele terestre – obiectiv prioritar