La ce materie a rămas corijent „pe toamnă” Marcel CIOLACU / M-a întrebat ce este Partidul Comunist Român

Publicat: 03 09. 2024, 22:58
Actualizat: 03 09. 2024, 23:39

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a oferit detalii despre studiile sale, marți seară, la emisiunea Punctul Culminant, de la România TV. Ciolacu a spus că și-a dat examenul de bacalaureat „acum 38 de ani” și l-a luat cu media 7.03. 

Subiectul mediei de la bac a lui Ciolacu a stârnit reacții, după ce premierul a declarat că nu-și mai aduce aminte notele.

Și am fost întrebat ce notă. N-am știut. A fost acum 38 de ani. Nu mi-a trecut prin cap să mă uit ce notă am avut la bac, a spus Ciolacu, la România TV.

Ciolacu a prezentat ce note a luat la bacalaureat şi la licenţă. Premierul a declarat că a dat bacul în același an în care a terminat liceul.

Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani, când am terminat liceul, l-am luat cu media 7.03. Iar, dacă tot am căutat, am şi diploma de licenţă de la facultate, unde am susţinut examenul şi am luat media 9, a afirmat el.

Premierul a mărturisit că s-a întâmplat să și rămână corijent „pe toamnă”.
Nu am rămas repetent. O singură dată am fost corijent, pe toamnă, era economie politică (…) filosofie politică, nu mai știu. M-a întrebat – ce este Partidul Comunist Român? Centrul vital al națiunii noastre. Dispari în toamnă…, a povestit premierul la România TV.

CITEȘTE ȘI: