Lasconi: Ciucă, ANALFABET FUNCȚIONAL

Publicat: 09 10. 2024, 00:33
Actualizat: 09 10. 2024, 00:33

This browser does not support the video element.

Elena Lasconi, principalul candidat la Cotroceni pe culoarul de dreapta al lui Nicolae Ciucă, l-a calificat pe actualul președinte al Senatului analfabet funcțional. Onoare, respect și predictibilitate, calități autoatribuite, ar fi punctele forte, identice ale opozantului doctrinar, Marcel Ciolacu, prin prisma challenger-lui liberal. Declarațiile au fost făcute la Observator, pe draftul de la Măruță.

Eu l-am văzut și la Măruță, astăzi, și deja cred că a devenit viral acel video în care a spus că onoare, respect și predictibilitate sunt calitățile domnului Ciolacu, adică contracandidatul de care a spus că vrea să divorțeze în urmă cu două zile de PSD.

Adică, calități pe care domnul Ciolacu l-ar avea și dumnealui.

Nu, iertați-mă, eu nu vreau să-mi dau cu părerea, dar lucrurile astea în care citești și nu înțelegi ce citești, duc mai degrabă la definiția de analfabetism funcțional. Îmi pare rău, eu nu vreau să jignesc, dar chiar este o mare problemă. Eu am pus mari semne de întrebare și vă rog frumos să consultați și dumneavoastră specialiștii, urmați acest, vizionați acest filmuleț. Pe mine m-a îngrijorat, pare surprinsă Lasconi.

Citiți și: Elena Lasconi, despre moțiunea de cenzură anunțată: ”Nu aștept semnături de la AUR”