Lasconi rupe pisica, Klaus Iohannis a rupt dreapta. Nu mai este nimeni Brătianu, azi

Publicat: 04 09. 2024, 00:25
Actualizat: 04 09. 2024, 00:55

This browser does not support the video element.

Iohannis a rupt dreapta, afirmă Elena Lasconi. Candidatul USR explică cum s-au dus liberalii spre stânga și în derizoriu, din perspectiva unui candidat de dreapta la Cotroceni.

Alegerea lui Klaus Iohannis, de a reface alianța PNL-PSD, a doua oară, a fost fatală pentu polul de dreapta, consideră franc, Lasconi.

Păi, cred acum că această greșeală, (alianța PNL-PSD) a doua oară,nu a fost bună deloc și asta s-a datorat lui Klaus Iohannis. El a fost cel care și-a dorit o astfel de guvernare și el a încurajat de fapt, dezbinarea dreptei din România. Deci, ei împreună au făcut foarte mult rău.

Spuneți că USR a ieșit de la guvernare, că așa s-a produs această alianță PD-PSD, pentru că USR a ieșit de la guvernare la solicitarea președintelui Klaus Iohannis.

Nu a făcut-o direct, doar că, de exemplu, știu că mi-au spus colegii mei că erau multe dosare pe masa prim-ministrului în care se numeau miniștrii, secretari de stat, erau din partea USR-ului și deja se apropia de alea opt luni de guvernare și nu nu erau semnate. Adică, practic, într-un fel, nu au fost lăsați să să guverneze, motivează Lasconi decizia USR.

Video integral În opoziție

Citiți și: Elena Lasconi despre diferența dintre ea și Ciucă în privința panotajului: Când am ajuns președinte USR contractul era deja semnat