Laura Vicol a DEMISIONAT din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților/ Ce MOTIVE a invocat

Publicat: 08 10. 2024, 13:13
Actualizat: 08 10. 2024, 13:20
Laura Vicol / Foto: Facebook

Laura Vicol a demisionat din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, potrivit unor surse politice citate de G4Media.

Am luat această hotărâre ca urmare a atacurilor nedrepte și de o gravitate fără precedent îndreptate împotriva mea, iar până la lămurire lor îmi doresc să demisionez, se arată în cererea de demisie a Laurei Vicol.

Demisia are loc a doua zi după ce Nordis, firma soțului ei, Răzvan Ciorbă, a intrat în procedură de insolvență.

Jurnaliștii de la Recorder.ro au publicat, luni, o amplă investigație despre dezvoltatorul imobiliar Nordis, despre care spune că „a descoperit indicii solide că unele apartamente au fost vândute de mai multe ori, către persoane diferite”.

 

Insolvența companiei Nordis Management

Tribunalul București a dispus luni intrarea în insolvență a companiei Nordis Management. Decizia a fost luată în urma unei cereri venite din partea unui creditor, Zaldo Management SRL.

Judecătorul sindic a numit un administrator judiciar provizoriu și a stabilit ca Nordis să își manifeste intenția de reorganizare în termen de 10 zile. În caz contrar, companiei îi va fi ridicat dreptul de administrare, ceea ce înseamnă că gestionarea activităților și a activelor va trece integral sub controlul administratorului judiciar desemnat.

 

CITEȘTE ȘI:

Care este ORAȘUL din România unde prețurile la apartamente a crescut cel mai mult în luna septembrie 2024