Laura Vicol demisionează și din PSD. Deputata acuză un “linșaj mediatic” și o “campanie de denigrare”

Publicat: 10 10. 2024, 19:49
Actualizat: 10 10. 2024, 20:01

Laura Vicol își anunță demisia și din PSD. După ce a demisionat din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, deputatul părăsește și partidul în urma afacerii Nordis, publică G4Media.ro.

Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campania de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră ci și destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte.
Pentru a elimina orice falsă suspiciune aruncată în spațiul public în goana unora care așa înțeleg să-și promoveze non-valoarea, vă rog să luați act de demisia mea, explică Laura Vicol actul politic.

Demisia vine la câteva zile după ce Nordis, firma soțului ei, a intrat în procedură de insolvență. Premierul Marcel Ciolacu a cerut lumină în acest caz.

Reamintim că Recorder a publicat o investigație din care rezultă că Nordis ar fi vândut apartamente de mai multe ori unor clienți diferiți.

Citiți și: Marcel Ciolacu, după scandalul Nordis. „Nu e vorba de CORUPȚIE instituțională. / Nu pot să stau și să mă uit ca acest fenomen să se mai întâmple”