Liberalii, în ședință la Parlament. F. Roman, despre listele pentru PARLAMENTARE: Se va lua în calcul numărul de proiecte, activitatea și prezența

Publicat: 02 09. 2024, 14:09

This browser does not support the video element.

Senatorii și deputații liberali s-au întrunit de la ora  13:00 la Parlament pentru a decide asupra prorităților PNL în ultima sesiune ordinară din legislatura actuală. Liberalii au început pregătirea și pentru listele la alegerile parlamentare. Deputatul Florin Roman a detaliat criteriile care liberalii le i-au în calcul în vederea întocmirii listelor de candidați.

PNL se pregătește pentru întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare din acest an. În acest sens, deputatul Florin Roman a declarat că pentru a fi desemnat candidat pe un loc eligibil se i-au în calcul următoarele criterii: prezența la muncă, activitatea din comisii, numărul de intervenții de la tribună și numărul de proiecte depuse.

Fiecare parlamentar are acea pagină de contor care înseamnă prezența la muncă, înseamnă numărul de intervenții de la tribuna Parlamentului, activitatea din comisii, activitate din plen, număr de proiecte depuse și care ajung legi…, a declarat deputatul liberal.

Întrebat și despre acuzațiile din interiorul partidului în ce privește întocmirea listelor pentru parlamentare după alte criterii decât cele de performanță, Florin Roman a precizat că „fiecare județ este interesat să aibă parlamentari foarte buni în Parlament”.

Sunt foarte mulți care se bat pentru a ajunge în Parlament, a precizat acesta.

Florin Roman a anunțat duminică că prin votul filialei PNL Alba va deschide pentru a treia oară lista de candidați la Camera Deputatilor. În competiția din județul Alba au fost înscriși 23 de deputați.

A contat de fiecare dată, că am pus munca și rezultatele pe primul loc. În Parlament, încep nouă sesiune cu aproape 130 de legi adoptate ca parlamentar, cu peste 1500 de luări de cuvânt, cu circa 2800 de amendamente, cu reprezentarea PNL ca și comunicator în prime-time, a scris pe Facebook, deputatul liberal.

Și secretarul general al partidului, Lucian Bode, a spus că listele pentru parlamentare se votează prin vot secret în cadrul Birourilor Politice Județene.

CITIȚI ȘI:

Marcel Ciolacu trimite un singur nume de COMISAR. Roxana Mînzatu, propunerea României

Nicolae CIUCĂ, despre propunerea pentru comisar european: Sunt SOLUȚII și mai bune